Draamapurkki on asiantuntijasi draaman maailmassa!

Koulutusta, työpajoja

Draamapurkin draamakoulutuksissa ja draamatyöpajoissa opit ymmärtämään draaman hyödyntämisen mahdollisuudet omassa työssäsi varhaiskasvatuksessa, koulussa tai vaikkapa erilaisten kerhojen vetäjänä. Draamapurkki järjestää koulutuksia useamman kerran vuodessa omissa toimitiloissaan Seinäjoella ja halutessasi voit tilata koulutuksen myös omaan organisaatioosi. Paikasta riippumatta koulutusten pääpaino on aina käytännön harjoituksissa, joissa pääset itse kokeilemaan draaman hyödyntämistä – turvallisesti ja “mokia” pelkäämättä!

Esityksiä

Draamapurkilta saat kohderyhmällesi sovitetut mukavat, puhuttelevat ja osallistavat esitykset omiin tilaisuuksiisi. Draamapurkin hahmot, kuten Sentraalisantra, merirosvo Jooseppi Jokirapu tai kaukomaita matkaava Herra Honka sopivat vetonauloiksi niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin ja vastaavasti vauvateatteri, nukketeatteriesitykset ja vanhemmalle väelle sopivat muistelutuokiot ovat mukavaa ohjelmaa kohderyhmällesi.

Esityksiä voidaan tarvittaessa räätälöidä esimerkiksi keston, paikan tai tarinan yksityiskohtien suhteen – tärkeintä on sinun tapahtumasi onnistuminen!

Materiaaleja, erikoisprojekteja

Draamapurkin draamamateriaalien avulla kenen tahansa on helppo heittäytyä hetkeksi draaman vietäväksi. Draamapurkin Draamakortit ovat monien koulujen ja päiväkotien käytössä eri puolilla Suomea.

Draamapurkki valmistaa myös asiakkaalle räätälöityjä tuotteita, kuten varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen suunnatut draamasalkut, joiden sisältä löytyy rekvisiittaa, soittimia, käsinukkeja ja draamaohjeita niin varhaiskasvatuksen kuin perusopetuksenkin käyttöön. Jos mielessäsi siintää idea juuri sinun tarpeisiisi suunnitellusta draamamateriaalista, ota yhteyttä!

Draamapurkki yrityksenä

Leena Ylimäki DraamapurkkiDraamapurkki on vuonna 2011 perustettu seinäjokinen yritys, jonka tehtävänä on tuoda esille draaman ilo, hyöty ja käyttömahdollisuudet mitä moninaisimmissa ihmiselämän yhteyksissä. Draamapurkki on draaman asiantuntijasi, tarvitsitpa aiheeseen liittyvää koulutusta, mukavia ohjelmanumeroita omiin tilaisuuksiisi tai draaman käyttöön liittyvää materiaalia – rautaisella ammattitaidolla ja silti positiivisen virneen iloisella otteella!

Draamapurkin takaa löytyy yrittäjä Leena Ylimäki (KM), jolla on vuosien kokemus ja innostus draamasta. Tarvittaessa yritys työllistää myös muita eri alojen osaajia esitysten ja draamamateriaalien valmistamisessa.

Tehdään draamaa yhdessä!

Leena Ylimäki
leena.ylimaki@draamapurkki.fi
050 5735 529

OTA YHTEYTTÄ! REFERENSSIT PALVELUT