Draamapurkki on asiantuntijasi draaman maailmassa!

Koulutusta, työpajoja

Draamapurkin draamakoulutuksissa ja draamatyöpajoissa opit ymmärtämään draaman hyödyntämisen mahdollisuudet omassa työssäsi varhaiskasvatuksessa, koulussa tai vaikkapa erilaisten kerhojen vetäjänä. Draamapurkki järjestää koulutuksia useamman kerran vuodessa eri puolilla Suomea ja halutessasi voit tilata koulutuksen myös omaan organisaatioosi. Paikasta riippumatta koulutusten pääpaino on aina käytännön harjoituksissa, joissa pääset itse kokeilemaan draaman hyödyntämistä – turvallisesti ja “mokia” pelkäämättä!

Esityksiä

Tällä hetkellä Draamapurkissa keskitytään erityisesti draamakoulutuksiin ja draamamateriaalien valmistamiseen. Esitysvalikoimaa on toistaiseksi karsittu, mutta ohjelmistoon on jätetty muutama yleisön kestosuosikki. Draamapurkilta on tilattavissa esitykset perheen pienemmille sekä vanhemmalle väelle. Vauvateatteri sopii 0-2-vuotiaille ja seniori-ikäisiä taas hauskuuttavat ihan toisenlaiset tarinat. Katsothan ohjelmistotarjonnan tarkemmin esitykset-sivulta!

Draamamateriaaleja

Draamapurkin draamamateriaalien avulla kenen tahansa on helppo heittäytyä hetkeksi draaman vietäväksi. Draamapurkin Draamakortit sekä draamaharjoituksia sisältävät e-kirjat ovat monien koulujen ja päiväkotien käytössä eri puolilla Suomea. Uusia draamamateriaaleja kehitetään jatkuvasti ja niistä tiedotetaan Draamapurkin vinkkipurkissa.

Draamapurkki yrityksenä

Leena Ylimäki DraamapurkkiDraamapurkki on vuonna 2011 perustettu seinäjokinen yritys, jonka tehtävänä on tuoda esille draaman ilo, hyöty ja käyttömahdollisuudet mitä moninaisimmissa ihmiselämän yhteyksissä. Draamapurkki on draaman asiantuntijasi, tarvitsitpa aiheeseen liittyvää koulutusta, mukavia ohjelmanumeroita omiin tilaisuuksiisi tai draaman käyttöön liittyvää materiaalia – rautaisella ammattitaidolla ja silti positiivisen virneen iloisella otteella!

Draamapurkin takaa löytyy yrittäjä Leena Ylimäki (KM), jolla on vuosien kokemus ja innostus draamasta. Tarvittaessa yritys työllistää myös muita eri alojen osaajia esitysten ja draamamateriaalien valmistamisessa.

 

Tehdään draamaa yhdessä!

Leena Ylimäki
leena.ylimaki@draamapurkki.fi
050 5735 529

 

OTA YHTEYTTÄ! PALVELUT