Draamapurkin Vinkkipurkki

Haluan liittyä Draamapurkin maksuttomaan Vinkkipurkkiin!

Tule mukaan Draamapurkin maksuttomaan Vinkkipurkkiin! Mukana on jo yli 6000 draamatyöskentelyn ystävää. Draaman iloa riittää kaikille ja hyvät ideat kannattaa laittaa jakoon ja muidenkin hyödynnettäväksi.

Jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi oheisella lomakkeella, saat noin kerran kuussa sähköpostiisi kirjeen, jossa on mukana erilaisia vinkkejä ja ideoita draamatyöskentelyyn eri kohderyhmien kanssa. Huom! Vahvista liittyminen klikkaamalla sähköpostiisi tullutta vahvistusviestiä. Etsi tämä viesti tarvittaessa roskaposti- tai esimerkiksi “tarjoukset”-kansiosta.

Draamapurkin Vinkkipurkista löytyy yksittäisiä draamaharjoituksia eli “draamavälipaloja” sekä ajatuksia draamakasvatuksesta ja ideoita draamatyöskentelyyn. Kirjeestä saat myös tietoa uusimmista Draamapurkin kuulumisista ja materiaaleista sekä silloin tällöin tarjouksia draamamateriaaleihin.

Draamapurkin Vinkkipurkkiin liittyminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Draamapurkin Vinkkipurkkiin liittyneiden sähköpostisoitteet kerätään vinkkikirjeiden lähettämistä varten. Osoitteita ei myydä eikä jaeta eteenpäin ulkopuoliselle. Draamapurkin Vinkkipurkin postituslistalta voi poistua milloin tahansa jokaisessa viestissä olevan poistumislinkin kautta. Lue lisää tietosuojaselosteesta.