Draamasta uusia eväitä varhaiskasvatukseen -verkkokurssi

Siirry verkkokurssille

Tule mukaan verkkokurssille, silloin kun sinulle sopii, omalta koneeltasi! Draamapurkin suosittu draamakurssi on mahdollista opiskella nyt myös itsenäisesti omalla aikataulullasi.

Kurssilla opit draamakasvatuksen perusteita ja saat monia vinkkejä draamatyöskentelyyn, joita voit hyödyntää lasten (ja aikuistenkin!) kanssa toimiessasi. Kurssi sisältää noin 30 erilaista draamaharjoitusta ja draamatekniikkavinkkiä. Lisäksi kurssilta saat kolme valmista draamakokonaisuutta lasten kanssa toteutettavaksi. Nimestään huolimatta kurssi sopii hyvin myös esimerkiksi luokanopettajille.

Draaman avulla tarinat saa eläviksi, kuultaviksi, nähtäviksi ja koettaviksi. Draamatyöskentely on hauska ja hyödyllinen keino esimerkiksi ryhmäyttämisessä tai uusiin asioihin tutustumisessa. Kokemuksellinen ja osallistava toiminta jättää muistijäljen, oppiminen tapahtuu leikin kautta huomaamatta! Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta draaman käytöstä.

Tervetuloa mukaan oppimaan draaman alkeita!

OSTA VERKKOKURSSI

Kurssin hinta 47 € (sis. alv.). Kurssi maksetaan verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen kurssialue avautuu ja pääset käsiksi kurssimateriaaliin. Viikon ajan ostopäivästä saat päivittäin sähköpostiisi tiedon, mitkä osiot kurssialueella ovat auenneet. Kun kaikki osiot ovat auki, voit hyödyntää kurssimateriaalia vielä toukokuun 2017 loppuun asti. Kurssi koostuu luettavasta materiaalista, muutamasta lyhyestä videoluennosta sekä draamaharjoitusohjeista. Kurssiin ei liity erillisiä palautettavia tehtäviä. Erilaisten vinkkien lisäksi kurssilla on muutama valmis malli pidemmän draamakokonaisuuden tekemiseen. Kurssi sisältää osiot:

1. Mitä draamakasvatus on?
- Draamakasvatus
- Kuka, kenelle, miksi, milloin?

2. Draamakasvatus käytännössä
- Tarinat elämään!
- Draamatekniikoita

3. Draamaharjoituksia
- Kehonkäyttöharjoituksia
- Ääniharjoituksia
- Tunnetilaharjoituksia
- Vuorovaikutusharjoituksia

4. Pidempi draamakokonaisuus
- Suunnittelun avuksi
- Draamahetken aluksi
- Draamatarina etenee
- Draamahetken lopuksi

5. Lisävinkkejä ja materiaaleja
- Askeleet esitykseen
- Draamakokonaisuuksia

Tervetuloa mukaan oppimaan draaman alkeita!

Kurssin hinta 47 € (sis. alv.). Kurssi maksetaan verkkopankkitunnuksilla. Kurssin pääsee ostamaan alla olevasta painikkeesta. Kysymykset ja palautteet otan mielelläni vastaan leena.ylimaki@draamapurkki.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!

OSTA VERKKOKURSSI

Draama on hauskaa leikkiä, josta on iloa kaikille!