Draamapurkin valikoimaan on vaivihkaa ilmestynyt uusi hahmo sekä jouluaiheiset ohjelmat! Ystävämme Mummeli esiintyi ensi kerran tänä kesänä ja osoittautui sangen kehityskelpoiseksi yksilöksi. Mummeli on sopivasti höpsö ja lutuinen, mutta samalla aika teräväkatseinen tapaus ja hänellä riittää ihmeteltävää nykyajan menossa. Mummeli haluaa pysyä mukana kehityksen kulussa voidakseen pitää seuraa sukulaispoika Mishoolle. Tai miten se nyt kirjoitetaankaan tuollainen nimi, jota on vaikea edes lausua!

Mummelin edesottamuksia käydään läpi esityksessä Entisiä ja nykyisiä, jonka löydät Draamapurkin kaupasta. Esitys on Draamapurkille ominainen yhdistelmä hyvähenkistä draamaa, stand-up -komiikkaa ja improvisaatiota. Kannattaa tutustua!

Joulu on taas (kohta)

Draamapurkin perinteisiin kuuluvat jouluaiheiset esitykset. Tämän vuoden ohjelmaan kuuluvat lapsille suunnattu Hetkinen ennen joulua ja vanhemmalle väelle sopiva Jouluni, minun jouluni. Ensimmäisessä jännitetään joulun tulemista ja eletään odotuksen aikaa, lapsia kiinnostavalla tavalla. Jälkimmäinen esitys on herkkä ja siinä palataan menneisyyden joulutunnelmaan. Se sopii hyvin mm. seurakuntien tapahtumiin ja muihin sellaisiin tilanteisiin, joissa halutaan luoda jouluinen, arvokas henki.

 

Kirjoittanut Leena Ylimäki

Draama on ilo!