Vuoden ympäri -vauvateatteri

350,00 

Draama kuuluu myös vauvoille! Draamapurkin Vuoden ympäri -vauvateatteriesityksessä perheen pienimmille tarjotaan kiinnostavia värejä ja muotoja, mukavia ääniä ja hellää yhdessäoloa oman aikuisen läheisyydessä. Vuoden ympäri -esitys sopii sekä kirjastoihin, seurakuntiin että päiväkoteihinkin ja se on suunniteltu vauvojen ja lapsiperheiden ehdoilla.

Ajatuksia vauvateatterista voit lukea blogikirjoituksesta “Teatterikokemus (lähes) kaikilla aisteilla”.
Lyhyen radio Keski-Pohjanmaan tekemän haastattelun Vuoden ympäri -vauvateatterihetkestä voit kuunnella tästä alta. Haastattelijana Kati Latva-Teikari.

Kuvaus

“Mitähän toukasta pienestä, pienestä, pienestä, mitähän toukasta pienestä kesällä kuoriutuu? Toukasta pienenpienestä, pienestä, pienestä, toukasta pienen pienestä perhonen kuoriutuu!”

Vauvojen näkökulmasta tehdyssä esityksessä luodaan draaman, lorujen, musiikin ja liikkeiden avulla eri vuodenaikoihin liittyviä tunnelmia ja tarinoita. Teatterihetki etenee hitaasti, jolloin vauva ehtii seuraamaan tarinan kulkua ja siinä tapahtuvia muutoksia. Esitys ei sisällä kovia ääniä tai muita voimakkaita ärsykkeitä. Tärkeä rooli teatterihetkessä on vuorovaikutuksella, sekä esiintyjän ja yleisön että vauvan ja vanhemman välillä.

Vuoden ympäri -vauvateatterihetki sopii hyvin 0-2-vuotiaille lapsille. Teatterihetkessä vauva saa olla turvallisesti joko aikuisen sylissä tai lattialla oman peiton päällä. Esityksen aikana vauvat saavat nauraa, itkeä, nukkua, syödä tai vaikka ryömiä.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata  60 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu sopiva tila, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu istumaan lattialle. Esitykselle on hyvä varata tilaa n. 3 m x 4 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuoden ympäri -vauvateatteri”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!