Vipellysvarpaat ja naurava napa!

350,00 

Välillä varpaita kutittaa niin paljon, että ainoa lääke on laittaa ne vipeltämään. Välillä taas tukka menee ihan itsestään takkuun ja murjotusmykkyrä muodostuu huomaamatta. Onneksi mahassa voi kuitenkin kuplia naurukupla!

Vipellysvarpaat ja naurava napa! on hauska ja iloinen esitys, jossa käydään läpi erilaisia tunteita. Esityksessä pohditaan muun muassa missä tunteet tuntuvat kehossa ja miksi joku asia itkettää kun toinen taas niin kovasti naurattaa. Tai miten eri tunteiden kanssa voi toimia ja miksi tunteet ovat tärkeitä.

Tunteiden lisäksi tarina kertoo jokaisen ainutlaatuisuudesta, siitä kuinka sinä olet sinä ja minä olen minä ja yhdessä voimme jakaa tunteita toistemme kanssa.

Esityksessä huomioidaan yleisöä ja otetaan katsojat mukaan esityksen kulkuun osallistamalla kaikki mukaan tarinaan omalta paikaltaan!

Huom! Seurakuntien tilaisuuksissa voidaan esitykseen lisätä myös hengellinen sisältö. Tästä sovitaan tilauksen yhteydessä erikseen.

Kuvaus

Vipellysvarpaat ja naurava napa! on vauhdikas, lapsille suunnattu esitys, jossa käydään läpi erilaisia tunteita hauskalla tavalla. Esitys osallistaa katsojat mukaan tarinan kulkuun omalla paikallaan.

Esitys sopii yli 3-vuotiaille lapsille päiväkoteihin, pieniin lastentapahtumiin, kirjastojen satutunneille ja muihin vastaaviin tilanteisiin ja tapahtumiin. Esitys on tilattavissa myös seurakuntien 4- ja 5-vuotissynttäreille.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Tilaa esitykselle tarvitaan n. 3 x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata  40 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Kysy useamman esityksen pakettihintaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vipellysvarpaat ja naurava napa!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!