Varhaiskasvattajan draamakoulu ryhmälle (3 h)

780,00 

Draamatyöskentely on hauska ja innostava työtapa, joka rohkaisee lasta kokeilemaan ja opettelemaan erilaisia ilmaisu- ja vuorovaikutustapoja. Draaman avulla voidaan myös opetella uusia asioita ja käsitellä haluttua aihetta monipuolisesti eri työskentelytavoin draaman maailmassa. Draamapurkin Varhaiskasvattajan draamakoulussa varhaiskasvattajat saavat käyttöönsä tietoa ja käytännön keinoja draaman hyödyntämisestä työssään.

Katso koulutuksen tarkemmat tiedot alta!

Koulutuksen paikka

Koulutus voidaan toteuttaa Draamapurkin toimitiloissa (Kalevankatu 3 2. krs Seinäjoki) tai asiakkaan osoittamassa paikassa, esimerkiksi päiväkodin tiloissa. Tällöin koulutustilaksi sopii parhaiten liikuntasali tai vastaava avoin tila, jossa on tilaa liikkua. Voit syöttää koulutuksen paikka- ja aikataulutoiveen alla oleviin kenttiin.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmä:

Varhaiskasvattajat. Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 7 henkilöä ja maksimi 25 henkilöä.

Koulutuksen tavoite ja sisältö:

Varhaiskasvattajan draamakoulussa tutustutaan draamakasvatukseen ja saadaan valmiuksia draaman käyttöön yhtenä työvälineenä ja metodina eri asioiden opettelussa. Draamamenetelmiä käyttämällä toimintaa voi elävöittää helposti ja opeteltavaa asiaa ja ilmiötä voi tutkia kokonaisvaltaisemmin eläytymisen, kokeilun, samaistumisen, pohdiskelun ja leikin kautta. Draama ryhmäyttää ja rikkoo ennakkoasetelmia lasten välillä.

Koulutus sisältää luennon sekä yhdessä tehtäviä toiminnallisia harjoituksia. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta draamakasvatuksesta.

Koulutuksen kesto ja lisätyöpajat:

Koulutuksen kesto on 3 tuntia.

Koulutus laskutetaan jälkikäteen verkkokaupan lomakkeelle annetujen laskutustietojen mukaan. Mikäli koulutus järjestetään tilaajan toivomassa paikassa Draamapurkin omien toimitilojen sijaan, hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

 

Lisätiedot

Lisätyöpajat

1 työpaja (+ 60 minuuttia, + 185 €), 2 työpajaa (+ 120 minuuttia, +335 €), 3 työpajaa (+180 minuuttia, + 485 €), ei lisätyöpajoja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Varhaiskasvattajan draamakoulu ryhmälle (3 h)”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!