Tunnedraamaa! e-kirja

(13 tuotearviota)

10,90 

Tunnedraamaa! 20 draamaharjoitusta tunnetyöskentelyyn on näppärä apu tunnetaitojen harjoittelemiseen ryhmissä.

Tunnedraamaa! e-kirjanen on suunniteltu käytettäväksi suoraan kännykän tai tabletin ruudulta. Huom! Materiaalia ei pysty tulostamaan. Se sisältää johdatuksen draamatyöskentelyyn sekä 20 hauskaa ja helppoa, erityisesti kouluikäisille sopivaa draamaharjoitusta, joiden avulla voi käsitellä tunteita. Suurin osa harjoituksista soveltuu hyvin myös 4-5-vuotiaille.

Tunnedraamaa! sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Lisää draamaideoita saat Draamapurkin maksuttomasta uutiskirje Vinkkipurkista.

Kirjan kuvituksen on tehnyt Murupumpula / Kristiina Mäkimattila.

Kuvaus

Tunteiden tunnistaminen ja sanoittaminen vaatii harjoittelua. Tunnedraamaa! 20 draamaharjoitusta tunnetyöskentelyyn e-kirja sisältää helposti ja nopeasti käytettäviä harjoituksia, joita voit hyödyntää tunnetaitojen opettamiseen ryhmässä.

Tunnedraamaa! e-kirja toimii hyvin sekä tietokoneen että kännykän tai tabletin ruudulla, joten se on aina mukanasi valmiina. Kirjasta on sekä pdf- että epub-versiot (ISBN 978-952-69194-0-9 (PDF)
ISBN 978-952-69194-1-6 (EPUB)), voit ladata halumasi version laitteeseesi. Huom! Materiaalia ei pysty tulostamaan.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Oppilaitosten ja muiden organisaatioiden on mahdollista hankkia organisaatiokohtainen versio, ota yhteyttä leena.ylimaki@draamapurkki.fi ja kysy lisää! Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

13 arviota tuotteelle Tunnedraamaa! e-kirja

 1. Kaapo

  Tehty teatterileirillä näitä ny kesällä. Kiitos, hyvä matsku!

 2. Tanja L.

  Meillä panostetaan syksystä alkaen töissä enemmän tunnetyöskentelyyn lasten kanssa, joten tämä tuli todella hyvään saumaan! Kiitos!

 3. Pauliina H-S

  Lasten tunneryhmässä kokeiltiin näistä monia. Oli kivoja, itsekin innostui!

 4. Iida-Liina

  Sain tämän valmistujaislahjaksi! Oon tykännyt tosi paljon ja saanut ideoita draamatyöskentelyyn. Aion käyttää nyt kun syksyllä työt alkaa. 🙂

 5. Ritva Kataja

  Käytössä on täälläkin! Mieluinen työkalu toimintaan tunteiden käsittelyssä.

 6. Katinka

  kaveri kertoi jostakin hyvästä tunnetoimintamateriaalista, jota on käyttänyt oppilaiden kanssa, ja nyt vihdoin minäkin löysin sen!! ihanaa!

 7. Kimmo

  Kollega suositteli minulle. Nyt suosittelen minäkin.

 8. Henna

  Toimii! Ryhmähenki on kasvanut valtavasti kun on tehty näitä muutaman kerran.

 9. Vivian

  Vielä viimeisinä koulupäivinä ennen kesälomaa tehtiin näitä kun oppilaat halusivat. Saatiin monet hyvät keskustelut harjoitusten jälkeen. Hyvä materiaali!

 10. Ulla

  Voi kuinka hyvä materiaali! Innostuin itsekin ja lapset pitivät tästä kovasti.

 11. Anne Honkala

  Osa oli hieman haastavia mutta luulen että nekin onnistuu kun tehdään näitä muita helpompia muutaman kerran.

 12. Katja V.

  Mukavasti meni koko tunti kun innostuttiin! Aiotaan tehdä toistekin. 🙂

 13. Enni Antila

  Otettiin käyttöön oppilaitten kanssa koulussa. Materiaalissa on mielestäni hyvin mahdollisuuksia erityisesti 5-6-luokkalaisille ja yläkoululaisille.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!