Tunnedraamaa!

10,90 

20 hauskaa ja helppoa draamaharjoitusta avuksi tunteiden käsittelyyn. Tunnedraamaa! on helppo ottaa käyttöön vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä!

Tunnedraamaa! ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen.

Tunnedraamaa! ilmestyy tammikuussa 2019. Voit ennakkotilata e-kirjasen jo nyt alehintaan!

  1. Lähetä sähköposti osoiteeseen leena.ylimaki@draamapurkki.fi
  2. Kirjoita viestin aihekenttään “ENNAKKOTILAUS”
  3. Kun e-kirjanen ilmestyy, saat sähköpostiisi alekoodin, jolla voit lunastaa kirjan verkkokaupasta alehintaan 7,90 € (sis. alv 24 %, norm. 10,90 €).

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tunnedraamaa! e-kirjanen sisältää johdatuksen draamatyöskentelyyn sekä 20 hauskaa ja helppoa, erityisesti kouluikäisille sopivaa draamaharjoitusta, joiden avulla voi käsitellä tunteita. Tunnedraamaa! on suunniteltu käytettäväksi pädillä, kännykällä tai tietokoneella joten se kulkee aina kätevästi mukanasi!

Tunnedraamaa! sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Harjoitukset ovat kuin pieniä välipaloja, joita voi ottaa yhden tai kaksi sopivissa väleissä. Aloitteleva draaman käyttäjä pääsee harjoituksilla helposti alkuun ja pärjää niiden avulla pitkään. Enemmän draamaa käyttänyt pystyy soveltamaan Tunnedraamaa! ekirjasesta löytyviä ideoita oman ryhmänsä kanssa eri eri oppiaineiden yhteydessä.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamatyöskentely auttaa

  • Ryhmäytymisessä
  • Rikkomaan ennakkoasenteita ja statuksia
  • Kehittämään omaa ilmaisua
  • Parantamaan vuorovaikutustaitoja
  • Pitämään hauskaa
  • Luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnedraamaa!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!