Tunnedraamaa! e-kirja

10,90 

Tunnedraamaa! 20 draamaharjoitusta tunnetyöskentelyyn on näppärä apu tunnetaitojen harjoittelemiseen ryhmissä.

Tunnedraamaa! e-kirjanen sisältää johdatuksen draamatyöskentelyyn sekä 20 hauskaa ja helppoa, erityisesti kouluikäisille sopivaa draamaharjoitusta, joiden avulla voi käsitellä tunteita. Suurin osa harjoituksista soveltuu hyvin myös 4-5-vuotiaille. Tunnedraamaa! on suunniteltu käytettäväksi pädillä, kännykällä tai tietokoneella joten se kulkee aina kätevästi mukanasi!

Tunnedraamaa! sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä.

Kirjan kuvituksen on tehnyt Murupumpula / Kristiina Mäkimattila.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tunteiden tunnistaminen ja sanoittaminen vaatii harjoittelua. Tunnedraamaa! 20 draamaharjoitusta tunnetyöskentelyyn e-kirja sisältää helposti ja nopeasti käytettäviä harjoituksia, joita voit hyödyntää tunnetaitojen opettamiseen ryhmässä.

Tunnedraamaa! e-kirja toimii hyvin sekä tietokoneen että kännykän tai tabletin ruudulla, joten se on aina mukanasi valmiina. Kirjasta on sekä pdf- että epub-versiot (ISBN 978-952-69194-0-9 (PDF)
ISBN 978-952-69194-1-6 (EPUB)), voit ladata halumasi version laitteeseesi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Oppilaitosten ja muiden organisaatioiden on mahdollista hankkia organisaatiokohtainen versio, ota yhteyttä leena.ylimaki@draamapurkki.fi ja kysy lisää! Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnedraamaa! e-kirja”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!