Tunnedraamaa! e-kirja

10,90 

Tunnedraamaa! 20 draamaharjoitusta tunnetyöskentelyyn on näppärä apu tunnetaitojen harjoittelemiseen ryhmissä.

Tunnedraamaa! e-kirjanen on suunniteltu käytettäväksi suoraan kännykän tai tabletin ruudulta. Se sisältää johdatuksen draamatyöskentelyyn sekä 20 hauskaa ja helppoa, erityisesti kouluikäisille sopivaa draamaharjoitusta, joiden avulla voi käsitellä tunteita. Suurin osa harjoituksista soveltuu hyvin myös 4-5-vuotiaille.

Tunnedraamaa! sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Lisää draamaideoita saat Draamapurkin maksuttomasta uutiskirje Vinkkipurkista.

Kirjan kuvituksen on tehnyt Murupumpula / Kristiina Mäkimattila.

Kuvaus

Tunteiden tunnistaminen ja sanoittaminen vaatii harjoittelua. Tunnedraamaa! 20 draamaharjoitusta tunnetyöskentelyyn e-kirja sisältää helposti ja nopeasti käytettäviä harjoituksia, joita voit hyödyntää tunnetaitojen opettamiseen ryhmässä.

Tunnedraamaa! e-kirja toimii hyvin sekä tietokoneen että kännykän tai tabletin ruudulla, joten se on aina mukanasi valmiina. Kirjasta on sekä pdf- että epub-versiot (ISBN 978-952-69194-0-9 (PDF)
ISBN 978-952-69194-1-6 (EPUB)), voit ladata halumasi version laitteeseesi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Oppilaitosten ja muiden organisaatioiden on mahdollista hankkia organisaatiokohtainen versio, ota yhteyttä leena.ylimaki@draamapurkki.fi ja kysy lisää! Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnedraamaa! e-kirja”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!