Tehdään varjoteatteri!

195,00 

Tehdään varjoteatteri! on lastenjuhliin ja muihin yhteisiin hetkiin sopiva hauska ja osallistava ohjelmanumero. Varjoteatteria rakennettaessa mielikuvitus pääsee valloilleen. Miltä mahtaa näyttää merenpohjassa tai avaruudessa? Millainen kaupunki tai metsä saadaan aikaiseksi? Näitä tai muita varjokuvia voidaan lasten kanssa yhdessä ensin askarrella ja sen jälkeen esittää. Taustalle laitetaan soimaan sopivaa musiikkia ja annetaan varjojen muodostaa upeita ja mielenkiintoisia tarinoita.

Esityspaikka

Voit syöttää esityspaikan tai -paikkojen yhteystiedot ja päivämäärä- sekä kellonaikatoiveet alla oleviin kenttiin. Esityksen hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta Verohallinnon määritysten mukaisesti. Hinta sisältää alv 24 %.

Kuvaus

Tehdään varjoteatteri  on Draamapurkin toiminnallinen ohjelmanumero joka sopii lastenjuhliin ja muihin yhteisiin hetkiin.

Varjoteatteria voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla. Joko Draamapurkin valmiiden varjohahmojen kanssa, itse askarrellen hahmot ja esitys niillä, tai mikäli tila on riittävän iso, voidaan varjoja muodostaa myös koko keholla. Askartelussa käsitellään jonkun verran saksia, mikä on hyvä ottaa kohderyhmän ikää miettiessä huomioon.

Varjoteatterin tarinana voidaan käyttää Draamapurkin valmiita tarinakehikoita tai asiakkaan toivomuksen mukaista tarinaa – vaikkapa päivänsankarille tärkeitä teemoja.

Työpaja kestää noin 30 – 60 minuuttia, asiakkaan toivomusten mukaisesti. Myös pidemmät kokonaisuudet ovat mahdollisia, esitä toive tilauslomakkeella!

Esityspaikka voi olla jokin isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu vaikkapa lattialle istumaan. Draamapurkki toimittaa tarvittavan valkokankaan ja taustaprojektorin sekä askarteluvälineet.

Työpaja laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Hinta sisältää alv 24 %.

Voit syöttää esityspaikan yhteystiedot ja esityksen toiveajankohdan yllä oleviin kenttiin. Draamapurkki ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen jälkeen, jolloin ajankohta ja muut yksityiskohdat sovitaan tarkasti.

Useamman työpajan yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehdään varjoteatteri!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!