Tehdään nukketeatteri!

195,00 

Draamapurkin runsaasta eläinkäsinukkekokoelmasta löytyy monta mieluisaa hahmoa lastenjuhlienne ohjelmanumeroksi! Lasten kanssa mietitään ensin lyhyt tarina, jonka lapset pääsevät yhdessä esittämään. Draamapurkki ohjeistaa ja auttaa esityksen teossa ja tarvittaessa myös esittämisessä. Käsinuket innostavat myös perheen pienimmätkin esittämään ja osallistumaan!

Tehdään nukketeatteri -ohjelman tarinarunkona voidaan käyttää Draamapurkin omia tarinoita tai asiakkaan toivomuksen mukaista tarinaa, vaikkapa päivänsankarille tärkeistä teemoja hyödyntäen.

Esityspaikka

Voit syöttää esityspaikan tai -paikkojen yhteystiedot ja päivämäärä- sekä kellonaikatoiveet alla oleviin kenttiin. Esityksen hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta Verohallinnon määritysten mukaisesti. Hinta sisältää alv 24 %.

Kuvaus

Nukketeatterin tarinana voidaan käyttää Draamapurkin valmiita tarinakehikoita tai asiakkaan toivomuksen mukaista tarinaa – vaikkapa päivänsankarille tärkeitä teemoja.

Työpaja kestää noin 45 – 60 minuuttia, asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Esityspaikka voi olla jokin isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu vaikkapa lattialle istumaan.

Työpaja laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Hinta sisältää alv 24 %.

Voit syöttää esityspaikan yhteystiedot ja esityksen toiveajankohdan yllä oleviin kenttiin. Draamapurkki ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen jälkeen, jolloin ajankohta ja muut yksityiskohdat sovitaan tarkasti.

Useamman työpajan yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehdään nukketeatteri!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!