Ale!

Tarinatemppukone

Alkuperäinen hinta oli: 38,90 €.Nykyinen hinta on: 31,10 €.

Draamalliset toimintakortit lukuhetkiin

Painetun materiaalin on julkaissut Santalahti-kustannus. Tarinatemppukoneen pääset tilaamaan VIP-alennuksella hintaan 31,10 € (norm. 38,90 €) tämän linkin takaa Santalahti-kustannuksen sivuilta.

Tarinatemput ovat kuin pieniä taikoja, joiden avulla tarinat heräävät eloon!

Nämä kortit sisältävät lukuisia vinkkejä, joiden avulla tavallisen lukuhetken voi muokata kokemukselliseksi ja osallistavaksi toiminnaksi. Tarinatempuissa heittäydytään yhdessä ryhmän kanssa mielikuvitusleikkiin ja tarkastellaan tarinaa eri näkökulmista — tarinan päähenkilö voi vaihtua, kertomukseen voi tulla uusia juonenkäänteitä tai satu voidaan tulkita aivan uudella tyylillä.

Helposti toteutettavat tarinatemput paitsi piristävät lukuhetkeä myös vahvistavat kielellistä kehitystä sekä ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja. Niiden toteuttaminen ei vaadi aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Temppuja voi varioida ryhmän koon ja osallistujien iän mukaan.

Näissä tempuissa jokainen osaa ja onnistuu!

Kuvittaja: Riikka-Elina Rissanen.

Kuvaus

Tarinatemppukone sisältää 30 erilaista toiminnallista vinkkiä, jotka sopivat erityisesti varhaiskasvatukseen, mutta soveltuvat hyvin myös alakoululaisille.

Korttipakka on tilattavissa suoraan Santalahti-kustannukselta tämän linkin kautta. Paketin hinta VIP-alennuksella on 31,10 € (norm. 38,90 €).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarinatemppukone”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!