Tarinatemppuja! Taio tarinat eloon!

16,90 

Tarinatemppuja! – Taio tarinat eloon! on pdf-muodossa oleva draamamateriaalipaketti, joka sisältää kaksikymmentä erilaista, helppoa ja hauskaa vinkkiä tavallisen lukuhetken muokkaamisesta kokemukselliseksi ja osallistavaksi toiminnaksi. Jokaisessa Tarinatempussa on 2-5 vinkkiä toteutukseen. Yhteensä siis yli 65 erilaista ideaa!

Tarinatemput ovat kuin pieniä taikoja, joita lisäämällä tarinat muuttuvat ihmeellisiksi!

Materiaali sopii erityisesti alakoululaisille, mutta monet temput soveltuvat loistavasti myös varhaiskasvatukseen ja yläkouluikäisille.

Tarinatemppujen tekeminen ei vaadi aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Uskallus heittäytyä mielikuvitusleikkiin ja tarkastella tuttuakin tarinaa hieman eri näkökulmasta on tärkein osa Tarinatemppujen tekemistä. Iloisen ja innostavan kuvituksen on taiteillut Kristiina Mäkimattila/Murupumpula.

Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Tarinatemppuja! ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Latausmahdollisuus on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedosto siis omalle laitteellesi!

Kuvaus

Tarinatemppuja on pdf-materiaali, joka on tehty korttikokoon, joten sitä on helppo ja selkeä käyttää pädillä, kännykällä tai tietokoneella ja se kulkee aina kätevästi mukanasi! Tarinatemppuja – Taio tarinat eloon! on materiaali, jolla voi piristää tavallista lukuhetkeä, käsitellä tarinaa syvemmin ja opetella monipuolisesti ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja.

Maksettuasi Tarinatemppuja! -pdf-materiaalin pääset lataamaan tiedoston itsellesi. Latausmahdollisuus on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedosto siis omalle laitteellesi!

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen voit ladata tiedoston verkkokaupan kassalta. Saat sähköpostiisi myös tilausvahvistuksen, josta latauslinkki myös löytyy. Tarkista tarvittaessa roskapostikansio! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta, kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että laskutus on mahdollinen vain y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille.

Tarinatemppujen avulla voi esimerkiksi

  • piristää tavallista lukuhetkeä.
  • opetella ja vahvistaa vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja.
  • etsiä uusia näkökulmia ja syventää ymmärrystä käsiteltävään tarinaan.
  • luoda avointa, mukavaa ja reilua ryhmähenkeä osallistamisen ja yhteisen kokemuksellisuuden kautta.
  • kehittää ja vahvistaa kielellisiä taitoja.
  • tutustuttaa erilaisiin ilmaisutapoihin ja rohkaista omaan ilmaisuun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarinatemppuja! Taio tarinat eloon!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!