Taikuri Pekka Aaltonen

150,00 

Taikuri Pekka Aaltonen tuntee niin kortit, huivit kuin narutemputkin – kuin omat taikataskunsa. Taikurin vanhasta matka-arkusta kaivetaan esiin erilaisia taikavälineitä, joilla saadaan yleisö hämmästymään.

Taikuri viihdyttää niin pieniä kuin isojakin katsojia ja on oiva ohjelmanumero vaikkapa lastenleireille, pieniin tapahtumiin tai pikkujouluihin.

Kuvaus

Taikuri Pekka Aaltonen esittää mielenkiintoisia taikatemppuja, jotka ihmetyttävät niin pieniä kuin kuin isojakin katsojia. Esityksessä narut, huivit, kortit ja monet muut tavarat pääsevät taikurin taikakäsien käsittelyyn. Lopuksi sanotaan taikasana ja yleisön täytyy vain ihmetellä lopputulosta. Joskus tarvitaan ehkä avustajaakin, jotta ihmeelliset temput saadaan toteutettua. Ilmassa on pientä jännitystä, iloista mieltä sekä tietenkin paljon taikapölyä!

Taikurin esitys sopii niin lapsille kuin ikäihmisillekin ja kaikille siltä väliltä. Esitystä varten tarvitaan pöytä ja tuoli sekä esitystilaa n. 2 x 2 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Esitys kestää noin 25-30 minuuttia. HUOM! Taikuri esiintyy pääosin vain Pirkanmaalla ja lähialueilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taikuri Pekka Aaltonen”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!