Suuri ihme -vauvateatteri

350,00 

Suuri ihme teatterihetki kertoo Jumalan luomistyöstä. Esityksessä käydään draaman, lorujen, musiikin ja liikkeiden avulla läpi luomiskertomusta maailman synnystä ihmisen luomiseen. Teatterihetki etenee hitaasti, jolloin vauva ehtii seuraamaan tarinan kulkua ja siinä tapahtuvia muutoksia. Esitys ei sisällä kovia ääniä tai muita voimakkaita ärsykkeitä. Tärkeä rooli teatterihetkessä on vuorovaikutuksella, sekä esiintyjän ja yleisön että vauvan ja vanhemman välillä.

Ajatuksia vauvateatterista voit lukea Draamapurkin blogikirjoituksesta “Teatterikokemus (lähes) kaikilla aisteilla”.

Kotimaa Pro:ssa ja Kotimaa 24:ssa 8.8.2015 julkaistu haastattelu ”Suuri ihme” -vauvateatterihetkeen liittyen on luettavissa täältä. Lyhyen radio Keski-Pohjanmaan tekemän haastattelun koskien Draamapurkin vauvateatteria voit kuunnella tästä alta. Haastattelijana Kati Latva-Teikari.

Kuvaus

Vauvojen näkökulmasta tehdyssä esityksessä luodaan draaman, lorujen, musiikin ja liikkeiden avulla eri vuodenaikoihin liittyviä tunnelmia ja tarinoita. Teatterihetki etenee hitaasti, jolloin vauva ehtii seuraamaan tarinan kulkua ja siinä tapahtuvia muutoksia. Esitys ei sisällä kovia ääniä tai muita voimakkaita ärsykkeitä. Tärkeä rooli teatterihetkessä on vuorovaikutuksella, sekä esiintyjän ja yleisön että vauvan ja vanhemman välillä.

Vuoden ympäri -vauvateatterihetki sopii hyvin 0-2-vuotiaille lapsille. Teatterihetkessä vauva saa olla turvallisesti joko aikuisen sylissä tai lattialla oman peiton päällä. Esityksen aikana vauvat saavat nauraa, itkeä, nukkua, syödä tai vaikka ryömiä.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 60 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kerhohuone, kirkkosali, seurakuntakoti tai jokin muu sopiva tila, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu lattialle istumaan. Esitykselle on hyvä varata tilaa n. 3 m x 4 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suuri ihme -vauvateatteri”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!