Ale!

Draamatyöskentelyn Starttipaketti

(11 tuotearviota)

30,90 

Draamapurkin kokoaman Draamatyöskentelyn Starttipaketin avulla voit tutustua draaman ihmeelliseen maailmaan ja pääset hyvään alkuun draamatyöskentelyssä erilaisten draamavinkkien ja muiden draamaideoiden kanssa. Starttipaketti on verkkoalustalle koottu sähköinen materiaalikokonaisuus.

Starttipaketista opit draamakasvatuksen perusteita ja saat monia vinkkejä draamatyöskentelyyn, joita voit hyödyntää lasten (ja aikuistenkin!) kanssa toimiessasi. Starttipaketti sisältää mm. noin 30 erilaista draamaharjoitusta ja draamatekniikkavinkkiä ja kolme valmista draamakokonaisuutta (pdf-tiedostona).

Katso tarkempi kuvaus Starttipaketin verkkosivujen sisällöstä rullaamalla sivua alaspäin.

Starttipaketti on muokattu ja kehitetty aiemmasta suositusta “Draamatyöskentely tutuksi” -verkkokurssista. Starttipaketissa on paljon samoja aineksia, mitä jo kurssilla oli mukana.

Kuvaus

Draaman avulla tarinat saa eläviksi, kuultaviksi, nähtäviksi ja koettaviksi. Draamatyöskentely on hauska ja hyödyllinen keino esimerkiksi ryhmäyttämisessä tai uusiin asioihin tutustumisessa. Kokemuksellinen ja osallistava toiminta jättää muistijäljen, oppiminen tapahtuu leikin kautta huomaamatta! Draamatyöskentelyn Starttipakettiin on koottu paljon tietoa ja vinkkejä draaman käytöstä. Tämän sähköisen materiaalipaketin avulla pääset hyvin alkuun! Starttipaketti sopii myös jo hieman draamatyöskentelyyn tutustuneille.

Maksettuasi verkkokaupassa Starttipaketin saat sähköpostiisi ohjeet Starttipaketin verkkosivuille siirtymisestä pääset käsiksi materiaaliin. Starttipaketin verkkosivusto on auki 10 viikkoa ensimmäisestä sisäänkirjautumisesta.

Mikäli et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä Draamapurkin asiakaspalveluun!

Starttipaketin sisältö

Starttipaketti on verkkoalustalle tehty kokonaisuus, joka koostuu luettavasta materiaalista, lyhyistä videoluennoista sekä draamaharjoitusohjeista. Paljon sisältöä liittyy myös keskusteluihin, joita opiskeltaviin asioihin liittyen käydään. Erilaisten vinkkien lisäksi Starttipaketista voit tulostaa pdf-tiedostoina kolme valmista mallia pidemmän draamakokonaisuuden tekemiseen lasten kanssa, Dramabingon, Draamarastit sekä draamatyöskentelyyn liittyviä julisteita.

1. Mitä draamakasvatus on?

– Draamakasvatus
– Kuka, kenelle, miksi, milloin?

2. Draamakasvatus käytännössä

– Tarinat elämään!
– Draamatekniikoita

3. Draamaharjoituksia

– Kehonkäyttöharjoituksia
– Ääniharjoituksia
– Tunnetilaharjoituksia
– Vuorovaikutusharjoituksia

4. Pidempi draamakokonaisuus

– Suunnittelun avuksi
– Draamahetken aluksi
– Draamatarina etenee
– Draamahetken lopuksi

5. Lisävinkkejä ja materiaaleja

– Esitetään yhdessä
– Draamakokonaisuuksia

 

Tervetuloa mukaan oppimaan draaman alkeita!

 

 

11 arviota tuotteelle Draamatyöskentelyn Starttipaketti

 1. Anne Nykänen-Hämäläinen

  Suoritin kurssin kesällä, koska halusin uusia ideoita draamatyöskentelyyn heti ensi syksyn alkuun. Videopätkät hyvinen vinkkeineen olivat kannustavia ja motivoivia ja antoivat tunteen, että kyllä minäkin uskallan kokeilla!
  Haluan ottaa draaman mukaan työkalupakkiini ja nyt kun olen oppinut uusia asioita työskentelytavoista, saan tästä uuden piristysruiskeen myös omaan työhöni ja saan toivon mukaan oppilaat mukaan eläytymään ja kokeilemaan ilmaisun iloa eri oppiaineissa. Kiitos Leenalle, olisipa kiva nähdä kurssin vetäjä myös livenä! 🤗

 2. Aada K.

  Hyvä ja selkeä kurssi, kiitos! Innosti draamatyöskentelyyn ja selkeytti omaa ajatteluani draamakasvatuksesta.

 3. Niina K.

  Sain paljon ideoita ja uskallusta. Luulin dramatyöskentelyn olevan vaikeaa,mutta ei se olekaan! Nyt aion käyttää sitä työssäni. Kiitos!

 4. katja.ruippo

  kiitos konkreettisia vinkkejä antaneesta mukavasta kurssista!

 5. Leila

  Kiitos monipuolisesta ja innostavasta draamakurssista. Sain paljon uusia ideoita työhöni sekä hyvän pohjan draamakasvatukselle. Moni asia avautui uudella tavalla. Suosittelen kurssia kaikille draamasta kiinnostuneille.

 6. Shira

  Kiitos mahtavasta kurssista! Kurssilta sai paljon uusia vinkkejä sekä muistutusta tutuista, helposti arjen kiireissä unohtuvista jutuista, joilla voi helposti lisätä draamatyöskentelyä lasten kanssa.

 7. Eha Dordett

  Kiitos paljon kivasta kurssista! Hyvä johdanto ja paljon hyviä vinkkejä draamatyöskentelyyn. Oli kovasti apua myös oman mielikuvituksen herättämiseen. On todella arvokasta työtä! Kiitos!

 8. Heidi

  Kiitos kurssista! Oli lyhyesti ja ytimekkäästi tuotu esille perusasiat ja mukana kivasti myös vinkkejä ja valmiita kokonaisuuksia mitä voi käyttää. 🙂

 9. Sari

  Kiitos paljon, tulen varmasti käyttämään näitä oppeja/vinkkejä työssäni.

 10. Riina

  Kiitos kurssista. Sain paljon vinkkejä työhöni ?

 11. Essi

  Kiitos kurssista! Sain paljon ideoita ja käytännön vinkkejä työhöni lähihoitajien opettajana.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!