Sentraalisantran sijaisena

(4 tuotearviota)

330,00 

Eräässä kylässä on kolme puhelinta, maanviljeljiä Luhtisella, kunnaneläinlääkäri Lehtisellä sekä tietenkin maisteri Onni Lahtisella, jonka ääni on niin kovin hurmaava. Yhden aamupäivän aikana sattua ja tapahtua kaikenlaista. Sekös laittaa keskusneidin pään ja kylän ihmissuhteet sekaisin ja tunteet heittelehtimään puhelinkeskuksessa laidasta laitaan. Mutta miten tähän kaikkeen liittyy maanviljelijä Raimo Luhtisen vanha maatalousnäyttelyiden voittosonni?

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sentraalisantran sijaisena kertoo uneliaan maalaiskylän puhelinkeskukseen sijaisuutta tekemään saapuvasta neitokaisesta, jonka uteliaisuus ja tempoileva luonne jättävät viileän ammattimaisuuden välillä varjoonsa.

Esitys sopii erityisesti vanhemmille ihmisille, joiden omatkin muistot puhelinkeskuksista ja niihin liittyneistä tarinoista nousevat Sentraalisantran edesottamuksista nopeasti mieliin.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi juhlasali tai jokin isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Esitykselle tarvitaan tilaa n. 3 m x 3m. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Esitys kestää noin 40 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 60 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

4 arviota tuotteelle Sentraalisantran sijaisena

 1. Aijjoos-toiminta

  Todella viihdyttävä esitys ja hienosti rakennettu kokonaisuus. Aika kului kuin huomaamatta Sentraalisantran edesottamuksia seuratessa. Erään tilaisuuteen osallistujan arvio esityksestä oli 10+.

 2. Esa Vienamo

  Hauska ja mukaansatempaava esitys! Alahärmässä salillinen ikäihmisiä eli Sentraalisantran asiainhoidossa täysillä mukana. Vanha miljöö sopi hyvin esityksen taustalle.

 3. Juha

  Hyväntuulinen ja hauska esitys! Jatko-osaa odotellessa. 🙂

 4. Heljä Aaltonen

  Erittäin hauska ja lämminhenkinen esitys, joka nosti monilla omiakin muistoja mieleen. Kiitos!

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!