Seikkailusaappaat

230,00 

Seikkailusaappaat haluavat nähdä maailmaa! Minne ja miten tie kulkee, mitä polulla tulee vastaan ja minne matka lopulta päättyy? Seikkailusaappaat on reipas retkeilytarina, jossa kohdataan monenlaisia yllätyksiä ja ihmeteltävää matkan varrelta. Saappaiden retki vie yli vuorten, halki niittyjen ja puronkin rannalle. Matkalta tarttuu mukaan monenlaisia ajatuksia ja ystäviä.

Seikkailusaappaat on sekoitus nukketeatteria, draamallista tarinankerrontaa ja yleisön osallistamista hauskoin, Draamapurkille ominaiseen tyyliin sopivin kaikuloruin ja pienin leikein.

Kuvaus

Seikkailusaappaat on reipas retkeilytarina, jossa kohdataan monenlaisia yllätyksiä ja ihmeteltävää matkan varrelta. Erityisesti alle kouluikäisille sopiva vauhdikas ja yleisöä osallistava esitys vie hauskan ja innostavan kerronnan myötä mukanaan mielikuvitusmaailmoihin.

Esitys kestää noin 25 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 45 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Esitystä varten on hyvä varata tilaa n. 3 m x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen annettuun laskutusosoitteeseen tai lähettämällä lasku tilaajan sähköpostiin. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seikkailusaappaat”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!