Sattuipa silloin…

230,00 

Yksi näyttelijä, kaksi laukullista rekvisiittaa ja kymmeniä ideoita yleisöltä! Millainen näytelmä syntyykään, jos lapset saavat päättää, mitä tarinassa tapahtuu? Se selviää, kun tarinassa tuumataan, että “sattuipa silloin…”

Lapsia hauskuuttava esitys etenee kohtaus kohtaukselta niin, että yleisö saa vaikuttaa tarinan kulkuun, henkilöihin ja tapahtumiin. Jokainen esitys on ainutlaatuinen näyttelijän ja yleisön yhteistyön tulos. Sattuipa silloin… on improvisaation iloa parhaimmillaan!

Kuvaus

Sattuipa silloin … on improvisaatioesitys, jossa yksi esittäjä pyrkii toteuttamaan yleisön hassuimmatkin toiveet. Esityksen tarkkaa sisältöä ei tiedetä ennenkuin esitys on päättynyt! Apuna esityksen etenemisessä on kaksi matkalaukullista rekvisiittaa sekä yleisöltä tulevat ideat.

Esitys sopii erityisesti 3 – 10 -vuotialle lapsille päiväkoteihin, kirjastojen satutunneille tai vaikkapa lastenleireille. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Esitykselle on hyvä varata tilaa n. 2 m x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Esitys kestää noin 25-30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 30 minuuttia ja purkuun 20 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sattuipa silloin…”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!