Opettajan draamakortit

(2 tuotearviota)

16,90 

Erityisesti opettajille suunnattu sähköinen draamamateriaali “Opettajan draamakortit” on omalle laitteelle ladattava tiedosto, jossa on 25 erilaista draamaharjoitusta. Harjoitusten avulla voi elävöittää ja toiminnallistaa eri oppiaineiden opetusta ja syventää näkökulmia opiskeltavaan asiaan. Draamaharjoitusten avulla opiskeltavasta asiasta on mahdollista saada kokemuksellinen, eri näkökulmia avaava ja ryhmäyttävä opiskeluhetki. Draamatyöskentely kehittää myös ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja. Materiaali ja harjoitukset sopivat hyvin ensikertalaisillekin draamankäyttäjille.

Enemmän tietoa draamatyöskentelyn periaatteista, tavoitteista ja yleisistä toimintatavoista saat Draamatyöskentelyn Starttipaketista. Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Opettajan draamakortit ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Kuvaus

Opettajan draamakortit on tehty korttikokoon, joten sitä on helppo ja selkeä käyttää pädillä, kännykällä tai tietokoneella ja se kulkee aina kätevästi mukanasi! Draamakortit sopivat hyvin sellaisellekin opettajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä.

Maksettuasi Opettajan draamakortit -e-materiaalin pääset lataamaan tiedoston itsellesi. PDF-tiedosto leimataan nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa roskapostikansio! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu suoraan näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamatyöskentely auttaa

 • Ryhmäytymisessä
 • Näkökulmien ja ajattelutekniikoiden laajentamisessa
 • Kehittämään omaa fyysistä ja sanallista ilmaisutaitoa
 • Kehittämään päättelytekniikoita ja vuorovaikutustaitoja
 • Parantamaan mielikuvitusta
 • Luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin

 

 

2 arviota tuotteelle Opettajan draamakortit

 1. Ville Heinonen

  Otettiin käyttöön heti näistä muutama harjoitus. Meni yllättävän hyvin, joten jatketaan toimintaa myös seuraavalla tunnilla.

 2. Eeva Mäkipää

  Nämähän ovat hyvät! Tulee heti käyttöön. Alkoi heti tulla ideoita, kuinka käytämme näitä nelosten kanssa monen eri aineen oppitunnilla.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!