Muistojeni vuodet

300,00 

Muistojeni vuodet on draamallinen muisteluhetki vanhemmille ihmisille, joilla on muistoja entisaikojen arjesta, tapahtumista, tavaroista ja elämäntavoista. Muisteluhetkessä päästään käsiksi elämänmatkalla kertyneisiin muistoihin ja tilanteisiin, jotka kumpuavat mieliin muisteluhetken vetäjän ohjaamana ja aitojen vanhojen tavaroiden ja kuvien innoittamina.

Ohjelmanumero sopii loistavasti ikäihmisten palvelutaloihin ja erilaisten vanhemmalle väelle suunnattujen tilaisuuksien ohjelmaksi.

Kuvaus

Vuorovaikutuksellisessa Muistojeni vuodet -muisteluhetkessä palataan hetkeksi lapsuuteen, nuoruuteen, koulumuistoihin ja arjen askareisiin. Millaista arki olikaan silloin ennen, miltä maailma näytti, miltä se kuulosti? Vanhat tutut runot, laulut, lorut, arvoitukset, esineet ja vanhat valokuvat virittelevät osallistujia muistelemaan menneitä vuosia ja jakamaan myös omia muistoja.

Muistojeni vuodet -muisteluhetki sopii mainiosti 10 – 20 hengen ryhmälle, mutta onnistuu hyvin myös isommassa ryhmässä.

Ohjelma kestää 90-120 minuuttia tai asiakkaan toiveiden mukaisesti lyhyemmän ajan. Usein muistojen parissa vierähtää helposti parikin tuntia, kun runot, yhteiset laulut ja keskustelut sekä roolihenkilön johdattelu tuovat esiin muistoja ja mietteitä. Tilaajan toivoessa, voidaan ohjelma typistää myös esimerkiksi tuntiin.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi palvelutalon päiväsali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu esimerkiksi puolikaareen istumaan. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston.

Muistojeni vuodet -muisteluhetki nostaa usein esille ainutkertaisia muistoja menneistä ajoista. Jos mahdollista, järjestäjän kannattaa varata mahdollisuus kirjoittaa näitä kertomuksia ylös!

Ohjelma laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muistojeni vuodet”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!