Ale!

Mielikuvituskone

Alkuperäinen hinta oli: 35,00 €.Nykyinen hinta on: 28,00 €.

Toimintakortit draamaleikkeihin

Julkaisija PS-kustannus, nykyinen Santalahti-kustannus. Mielikuvituskoneen pääset tilaamaan VIP-alennuksella hintaan 28 € (norm. 35 €) tämän linkin takaa Santalahti-kustannuksen sivuilta.

 

Viuh, vauh, pum! Mielikuvituskone käynnistyy. Mitähän tämä kone valmistaa?

Draamaleikeissä lapsi pääsee eläytymään, käyttämään mielikuvitustaan, kokeilemaan erilaisia ilmaisutapoja sekä sanallistamaan ajatuksiaan ja tekemään yhteistyötä muiden kanssa. Draamaleikkien avulla voi kehittää ja tukea lapsen ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja.

Mielikuvituskoneen kortit sisältävät monipuolisia draamaharjoituksia loruineen ja selkeine ohjeineen. Leikkien toteuttaminen ei vaadi oheismateriaalia eikä aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Harjoituksia voi tehdä yksittäin tai yhdistellä niitä pidemmiksi draamatuokioiksi.

Kuvaus

Mielikuvituskone sisältää 30 erilaista draamaleikkiä, jotka sopivat erityisesti varhaiskasvatukseen, mutta soveltuvat myös isommille lapsille. Jokaisessa draamakortissa on myös draamaleikkiin sopiva loru ja innostava kuvitus, joka antaa vinkkejä draamaleikin toteutukseen.

Korttipakka on tilattavissa suoraan Santalahti-kustannukselta tämän linkin kautta. Paketin hinta VIP-alennuksella on 28 € (norm. 35 €).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielikuvituskone”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!