Metsän syli -vauvateatteri

300,00 

Draama kuuluu myös vauvoille! Draamapurkin Metsän syli -vauvateatteriesityksessä perheen pienimmille tarjotaan kiinnostavia värejä ja mielenkiintoisia ääniä, iloisia loruja ja lauluja sekä hellää yhdessäoloa oman aikuisen läheisyydessä. Metsän syli -esitys sopii sekä kirjastoihin, seurakuntiin että päiväkoteihinkin ja se on suunniteltu vauvojen ja lapsiperheiden ehdoilla. Esityksen valmistamiseen ja 20 kirjaston kiertueeseen (2018-2019) Etelä-Pohjanmaalla on saatu tukea Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahastolta.

Ajatuksia vauvateatterista voit lukea blogikirjoituksesta “Vauvateatteri on erityinen hetki myös aikuisille”.

Kuvaus

“Metsäpolun päähän astun, sitä lähden kulkemaan. Korkealle taivaan ääriin puiden oksat kurottaa. Alta oksan, toisen yli, kannon päälle hypähdän. Tässähän on metsän syli, tässä hetken levähdän.”

Vauvojen näkökulmasta tehdyssä esityksessä luodaan draaman, lorujen, musiikin ja liikkeiden avulla pieni seikkailu metsään, jossa kuullaan, nähdään ja koetaan monenlaista. Teatterihetki etenee hitaasti, jolloin vauva ehtii seuraamaan tarinan kulkua ja siinä tapahtuvia muutoksia. Esitys ei sisällä kovia ääniä tai muita voimakkaita ärsykkeitä. Tärkeä rooli teatterihetkessä on vuorovaikutuksella, sekä esiintyjän ja yleisön että vauvan ja vanhemman välillä.

Metsän syli -vauvateatterihetki sopii hyvin 0-2-vuotiaille lapsille. Teatterihetkessä vauva saa olla turvallisesti joko aikuisen sylissä tai lattialla oman peiton päällä. Esityksen aikana vauvat saavat nauraa, itkeä, nukkua, syödä tai vaikka ryömiä.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata  60 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu sopiva tila, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu istumaan lattialle. Esitykselle on hyvä varata tilaa n. 3 m x 4 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsän syli -vauvateatteri”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!