Matkoja aurinkoon!

330,00 

Aurinkomatkailija Anniina on lähdössä jälleen kerran reissuun. Matkalaukku on pakattuna, mutta tiedätkös mitä se sisältää? No ainakin vispilän, kastelukannun, ison kynän, tuulihyrrän ja jäätelön – ihan vain varmuuden vuoksi. Aiemmilla matkoilla on nimittäin sattunut yhtä ja toista, joten todennäköisesti seuraavallakin lomareissulla sattuu ja tapahtuu!

Matkoja aurinkoon! on hauska ja iloinen esitys, joka sisältää pieniä matkakertomuksia sieltä ja täältä.  Esityksessä huomioidaan yleisöä ja otetaan katsojat mukaan esityksen kulkuun osallistamalla kaikki mukaan tarinaan!

Kuvaus

Matkoja aurinkoon! on vauhdikas, lapsille suunnattu esitys, jossa aurinkomatkailija Anniina kertoo kokemuksistaan ja seikkailuistaan. Esitys osallistaa katsojat mukaan tarinan kulkuun omalla paikallaan.

Esitys sopii erityisesti 3 – 9 -vuotialle lapsille päiväkoteihin, alakouluihin, pieniin lastentapahtumiin, kirjastojen satutunneille ja muihin vastaaviin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Tilaa esitykselle tarvitaan n. 3 x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata  40 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Kysy useamman esityksen pakettihintaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matkoja aurinkoon!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!