Liiku-Leiki-Eläydy! – Draamalliset liikuntaleikit

(14 tuotearviota)

4,90 

Liiku-Leiki-Eläydy! e-materiaalin 15 ideaa draamalliseen liikuntaleikkiin ovat mainio ja helppo tapa tutustua draamatyöskentelyyn. Tuttu leikki höystettynä mielikuvituksella antaa uutta intoa yhteiseen tekemiseen.

Draamallisia liikuntaleikkejä on helppo tehdä eri ikäisten kanssa, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä! Katso materiaalin tarkempi kuvaus alempaa.

Enemmän tietoa draamatyöskentelyn periaatteista, tavoitteista ja yleisistä toimintatavoista saat Draamatyöskentelyn Starttipaketista. Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Liiku-Leiki-Eläydy! e-materiaali ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Kuvaus

Liiku-Leiki-Eläydy! e-materiaali sisältää 15 ideaa draamalliseen liikuntaleikkiin. Materiaalissa on ohje viiteen perinteiseen liikuntaleikkiin (peili, hippa, piilo, purkkis ja polttopallo) ja kuhunkin näistä kolme erilaista draamallistettua variaatiota.

Helpot ja hauskat draamalliset liikuntaleikit soveltuvat kaiken ikäisille draamatyöskentelyn lämmittely- tai energianpurkuleikkeinä – tai ihan muuten vain tehtynä!

Draamallisten liikuntaleikkien tekeminen ei vaadi alkuvalmisteluja tai aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä, vaan ovat matalan kynnyksen askel kohti muita draamaharjoituksia.

Liiku-Leiki-Eläydy! e-materiaali on tehty korttikokoon, joten sitä on helppo ja selkeä käyttää pädillä, kännykällä tai tietokoneella ja se kulkee aina kätevästi mukanasi!

Maksettuasi Liiku-Leiki-Eläydy! -e-materiaalin pääset lataamaan tiedoston itsellesi. PDF-tiedosto leimataan nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio. Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu suoraan näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamatyöskentely auttaa

 • Ryhmäytymisessä
 • Rikkomaan ennakkoasenteita ja statuksia
 • Kehittämään omaa ilmaisua
 • Parantamaan vuorovaikutustaitoja
 • Pitämään hauskaa
 • Luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin

 

 

14 arviota tuotteelle Liiku-Leiki-Eläydy! – Draamalliset liikuntaleikit

 1. Janita Ylimäki

  Loistavaa välituntikamaa! Hauska tehdä isolla porukalla näitä.

 2. Allu vain

  Epäilin että näinköhän tämä nyt onnistuu, mutta perun puheeni, hyvin meni. 😀

 3. Sanna Hoo

  Meillä kanssa kouluikäisten kanssa ollut käytössä ja pääsin kokeilemaan myös nuortenleirillä. Hyvin toimi sielläkin!

 4. Jere

  ohjattiin näitä lapsille kesän leikkikenttätoiminnassa.

 5. Melina

  Kiitos paljon, tulee käyttöön! Mahtava juttu!

 6. Karita

  kiitos kiitos kiitos! miten ihmeessä en ole itse älynnyt tällaisia aikaisemmin? 😀 näillä on pelastettu niin monta vapaa-ajan hetkeä lasten kanssa kerhoissa ja leireillä!

 7. Veera

  Nämä oli myös meillä käytössä. Ihan lasten suosikkeja!

 8. Vesku

  joo,toimii todellakin vain tuollainen pieni roolimuutos. Vekarat on ollut innoissaan näistä. Hyvä homma!

 9. Elisabet

  Kiitos vinkeistä! Tulee käyttöön varmasti! Itsellä kun ideat ovat vähissä juuri silloin kun niitä leikkejä tarvittaisiin..

 10. Helmi

  Hauskaa kuinka tavallaan yksinkertaisella jutulla voi koko leikin muuttaa ihan toiseksi. Lapset ei kyllästy, kun voi samoilla säännöillä pelata yhtäkkiä montaa erilaista ja kuitenkin samaa peliä. On tykätty siis meilläkin!

 11. Merja L.

  Aion käyttää lasten kanssa kesäkerhossa.Kokeiltiin jo iltapäiväkerhossa ja lapset leikkivät näitä iloisesti. Tytöt tykkäsivät prinsessapiilosta ja pojat erityisesti astronauttipolttopallosta.

 12. Nella – ip-kerho

  Kiitos ideoista, lapset innostui heti poliisipeilistä ja myös prinsessapiilo oli kiva, vähän erilainen leikki.

 13. Anneli Virtanen

  Hauskoja leikkejä.

 14. Katri

  Nää oli hauskoja! Ihan erilaiseksi muuttui leikit kun annettiin lapsille rooleja, vaikka sama peli jatkui kuitenkin. Opettajapolttopallo oli meidän aikuisten mielestä paras. 😉

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!