Kympin juttu!

230,00 

Kympin juttu! on draamallinen nukketeatteriesitys monelle tutusta, kipeästäkin aiheesta – kelpaamisesta ja pärjäämisestä elämässä. Mukaansa tempaava tarina sekä iloiset laulut kertovat Jumalan sylistä, jonne jokainen mahtuu. Tarina sopii hyvin esimerkiksi seurakuntien 4-vuotissynttäreille.

Kuvaus

Kympin juttu! on kertomus kaveruksista, jotka pohtivat kelpaamista, pärjäämistä, onnistumista ja sitä, millainen on hyvä tyyppi. Nukketeatterina sekä osallistavana ja innostavana kerrontana toteutettu esitys käsittelee näitä kipeitäkin asioita rohkaisevalla ja kannustavalla tavalla. Esitys sisältää hengellisen sanoman siitä, että jokainen on Jumalan silmissä arvokas.

Esitys kestää noin 25 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata noin 45 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi seurakuntakodin juhlasali, kirkkosali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Esitykselle on hyvä varata tilaa n. 3 m x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kympin juttu!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!