Kilpi

630,00 

Kilpi on seurakunnille sopiva esitys, joka on suunnattu erityisesti varhaisnuorille. Yksi- tai kaksiosaisena nähtävä esitys sopii niin varhaisnuorten iltaan kuin koululaistapahtumaan. Kipeitä ja kiperiä kysymyksiä pyöritellään hauskalla twistillä samalla kun ollaan perimmäisten kysymysten äärellä: mikä on uskon kilpi ja mitä sillä tehdään?

Kuvaus

Kilpi on kertomus varhaisnuoresta tytöstä, joka pohtii elämäänsä kipeiden ja kiperienkin kysymysten äärellä. Hauskoja vivahteita syvällisten pohdintojen keskelle tuovat erilaiset henkilöt, joita tarinassa myös kohdataan. Mikä on uskon kilpi ja miten sitä käytetään? Esitys sisältää hengellisen sanoman.

Kilpi koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäinen osa toimii myös itsenäisenä osana. Tilaajan toiveesta voidaan siis esittää vain ensimmäinen osa (kesto n. 20 minuuttia) tai molemmat osat (yhteensä esitykset n. 35 minuuttia). Esitysten välissä tarvitaan noin viisitoista minuuttia aikaa lavasteiden vaihtamiseen. Väliaika voi olla myös pidempi. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata noin 60 minuuttia ja purkuun 40 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi seurakuntakodin juhlasali, kirkkosali, koulun liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia sekä äänentoistoa. Esitykselle on hyvä varata tilaa n. 3 m x 3 m.

Esityksen hinta on 630 € (vain ensimmäinen osa) tai 800 € (molemmat osat). Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan.

Esityksen on käsikirjoittanut ja kuvat esityksestä on ottanut Elina Polvi. Näyttelijöinä esityksessä nähdään teatteri-ilmaisunohjaajat (AMK) Maiju Vainionpää ja Kerttu Keskikiikonen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kilpi”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!