Kieko Hanhi ja kadonnut lahja

300,00 

Joulu on tulossa, ja kaikkihan on tietenkin valmiina suureen yhteiseen juhlaan! Lahjoja, lahjoja, lahjoja! Vai onko? Mitä tapahtuu, jos yhtäkkiä huomaa, että kaikilla muilla on lahja annettavaksi, mutta itsellä ei. Mikä voisi olla paras lahja ystäville? Kieko Hanhi ja kadonnut lahja on sekoitus nukketeatteria, draamallista tarinankerrontaa ja yleisön osallistamista hauskoin, Draamapurkille ominaiseen tyyliin sopivin kaikuloruin ja pienin leikein.

Kieko Hanhi ja kadonnut lahja on alle kouluikäisille sekä pienille alakoululaisille sopiva draamaesitys, joka osallistaa myös yleisön mukaan tarinaan.

Kuvaus

Kieko Hanhi ja kadonnut lahja on hauskaan joulunodotukseen sopiva kertomus lahjoista ja niiden merkityksestä. Vauhdikas ja yleisöä osallistava esitys vie hauskan ja innostavan kerronnan myötä mukanaan joulutunnelmaan.

Esitys kestää noin 25 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 30 minuuttia ja purkuun 20 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Esitystä varten on hyvä varata tilaa n. 3 m x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen annettuun laskutusosoitteeseen tai lähettämällä lasku tilaajan sähköpostiin. Hintaan lisätään matkakulut (km-korvaus) Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kieko Hanhi ja kadonnut lahja”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!