Draamapurkin joulukalenteri

14,90 

Joulukalenteri sisältää 24 hauskaa draamaharjoitusta, jotka on helppo tehdä myös ilman aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Yli 50-sivuisessa e-kirjasessa on 24 erilaista harjoitusta jouluisella vivahteella. Viidessä draamaharjoituksessa on annettu lisäksi kolme erilaista vaihtoehtoista toteutustapaa ja muutamassa harjoituksessa erikseen kerrottu, kuinka harjoitus kannattaa pienten lasten kanssa toteuttaa.

Joulukalenteri on sama kuin vuonna 2019.

Joulukalenteri ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Latausmahdollisuus on 5 kertaa, linkki toimii ostohetkestä 2 viikkoa. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Kuvaus

Draamapurkin joulukalenteri sisältää 24 jouluista draamaharjoitusta, jotka sopivat monen ikäiselle aina 4-5-vuotiaista aikuisiin asti. Jokainen harjoitus sisältää jouluisen lorun, joka johdattelee draamaharjoituksen tekemiseen.

Joulukalenteri on sama kuin vuonna 2019.

Maksettuasi joulukalenterin pääset lataamaan tiedoston itsellesi (2 Mt). PDF-tiedosto leimataan nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi. Latausmahdollisuus on 5 kertaa, linkki toimii ostohetkestä 2 viikkoa.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa roskapostikansio! Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Mikä tässä olen, jouluinen?
Jos nyt arvaat, kerrothan sen.
Tällaista se tekee ja tällaista ei,
Näin sitä käytän, katsohan hei!
Joko tämän tiedät, mikä se on?
Mikä on joulujuttu verraton?

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamapurkin joulukalenteri”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!