Jooseppi Jokiravun erikoiset sattumukset

270,00 

Merirosvo Jooseppi Jokirapu muistelee erikoisia, ehkä hieman hurjia, aavistuksen ihmeellisiä, mutta ennen kaikkea hilpeän hassuja sattumuksiaan seilatessaan paatillaan pitkin vuolaita virtoja. Arvaatkos miten Joosepista tuli merirosvo? Tai mitä erikoista tapahtui, kun Jooseppi Jokirapu tähysti kaukoputkellaan?

Lasten rakastama Jooseppi on sopivan hassu ja helposti lähestyttävä hahmo, joka ottaa yleisön mukaan esityksen kulkuun ja osallistaa kaikki mukaan tarinaan! Tarina ei ole liian hurja pienillekään lapsille!

Kuvaus

Jooseppi Jokiravun erikoiset sattumukset on vauhdikas, lapsille suunnattu esitys jossa tarinan sankari Jooseppi kertoo kokemuksistaan ja seikkailuistaan merirosvona. Esitys osallistaa katsojat mukaan tarinan kulkuun ja antaa lapsille myös pienen mahdollisuuden vaikuttaa sen sisältöön esityksen loppupuolella.

Esitys sopii erityisesti 3 – 9 -vuotialle lapsille päiväkoteihin, kirjastojen satutunneille, markkinatapahtumiin ja muihin vastaaviin tilanteisiin, jossa hieman isompikin ryhmä lapsia on koolla.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Tilaa esitykselle tarvitaan n. 3 x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata  60 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Kysy useamman esityksen pakettihintaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jooseppi Jokiravun erikoiset sattumukset”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!