Improvisoidaan!

195,00 

Improvisaatiotyöpaja sopii kaiken ikäisille ja mainioksi ohjelmaksi esimerkiksi kouluihin, nuorteniltoihin, isoskoulutuksiin, leireille tai leirikouluihin.

Improvisaatiossa kaikki voivat osallistua omista lähtökohdistaan yhteiseen hassutteluun, aiempaa kokemusta näyttelemisestä tai draamatyöskentelystä ei tarvita. Jokainen osaa ja voi tehdä mukavia ja helppoja draamaharjoituksia, joissa virheiden tekeminen on mahdotonta. Kenenkään ei tarvitse esittää muiden edessä mitään, jos ei halua, vaan harjoituksissa eläydytään tilanteisiin kaikki yhtä aikaa sekä eri tavoin hyödynnetään omaa ilmaisua ja vuorovaikutustaitoja.

Voit syöttää työpajan yhteystiedot ja päivämäärä- sekä kellonaikatoiveet alla oleviin kenttiin. Työpajan hintaan lisätään matkakulut Verohallinnon määritysten mukaisesti. Hinta sisältää alv 24 %.

Kuvaus

Improvisaatiotyöpaja on hauska toiminnallinen ja ryhmäyttävä hetki, joka voidaan suunnitella myös tilaajan toivoman aiheen ympärille.

Työpaja kestää noin 45 – 60 minuuttia, asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Toimintaa varten tarvittaan ryhmän koosta riippuen isohko tila, esimerkiksi liikuntasali tai vastaava avara tila tai esimerkiksi luokkahuone, jossa voidaan siirtää tuolit ja pöydät syrjään.

Työpaja laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Hinta sisältää alv 24 %.

Voit syöttää yhteystiedot ja toiveajankohdan yllä oleviin kenttiin. Draamapurkki ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen jälkeen, jolloin ajankohta ja muut yksityiskohdat sovitaan tarkasti.

Useamman työpajan yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Improvisoidaan!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!