Hetkinen ennen joulua

230,00 

Joulu on tulossa, ja kaikkihan on tietenkin valmiina suureen yhteiseen juhlaan! Vai onko? Mitä voikaan tapahtua, kun tärkeät joulutavarat ovat hukassa, leipomukset menevät pipariksi ja joulukuun pimeät illat tuovat valmisteluihin omat haasteensa. Hetkinen ennen joulua on sekoitus nukketeatteria, draamallista tarinankerrontaa ja yleisön osallistamista hauskoin, Draamapurkille ominaiseen tyyliin sopivin kaikuloruin ja pienin leikein.

Hetkinen ennen joulua on alle kouluikäisille sekä alakoululaisille sopiva draamaesitys, joka osallistaa myös yleisön mukaan tarinaan.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hetkinen ennen joulua on hauskaan joulunodotukseen sopiva kertomus kaikesta siitä, mitä voi sattua juuri ennen jouluaattoa, ja kuinka joulumaan asukkaat joutuvat selvittelemään pieniä mysteereitä. Vauhdikas ja yleisöä osallistava esitys vie hauskan ja innostavan kerronnan myötä mukanaan joulutunnelmaan.

Esitys kestää noin 25 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 45 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Esitystä varten on hyvä varata tilaa n. 3 m x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen annettuun laskutusosoitteeseen tai lähettämällä lasku tilaajan sähköpostiin. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hetkinen ennen joulua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *