Herra Honka ja kadonnut matkalaukku

230,00 

Herra Honka on hajamielinen maailmanmatkaaja, jota on jo lapsena purrut matkustuskärpänen. Hän on kiertänyt maailman ympäri ensin myötäpäivään, sitten vastapäivään ja nyt ristiin rastiin sinne tänne. Herra Honka tuntuu olevan vähän väliä matkalla, mutta jatkuva reissaaminen on saanut hänet jo unohtelemaan asioita. Kerran yöjunassa matkalla Rovaniemelle katoaa Herra Hongan tärkeä matkalaukku ja silloin matkustamisessa ei ole enää mitään iloa…

Herra Honka ja kadonnut matkalaukku on alakouluikäisille lapsille sopiva draamaesitys, joka osallistaa myös yleisön mukaan tarinaan.

Kuvaus

Herra Honka ja kadonnut matkalaukku on tarina hieman höperöstä herrasmiehestä, jonka matkalaukku pääsee katoamaan hänen pitkillä matkoillansa. Matkalaukun sisältö on herra Hongalle hyvin tärkeä joten laukku on saatava takaisin mahdollisimman nopeasti. Mutta kuka arvaisi mitä herra Honka laukussaan kantaa?

Herra Honka ja kadonnut matkalaukku on suunniteltu 3 – 12 -vuotiaille lapsille. Draamaesitys on sopivan vauhdikas ja osallistaa myös yleisön mukaan tarinaan.

Esitys kestää noin 25 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 60 minuuttia ja purkuun 30 minuuttia.

Esityspaikka voi olla esimerkiksi kirjaston lukusali, päiväkodin liikuntasali tai jokin muu isompi huone, jonne pystyy sijoittamaan pienen esiintymistilan ja johon yleisö mukavasti mahtuu. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston. Esitystä varten on hyvä varata tilaa n. 3 m x 3 m.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herra Honka ja kadonnut matkalaukku”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!