Esitetään yhdessä!

0,00 

Esitetään yhdessä! on uusi, maksuton, tiiviiseen muotoon koottu näppärä ja selkeä materiaali suunnittelun avuksi ja muistin tueksi erilaisten esitysten valmisteluun. Lataa ja hyödynnä koulu-, päiväkoti- tai harrasteryhmien kanssa. Materiaali on hyvä apu erityisesti näytelmäprojektin ohjaajalle ja tuottajalle.

Oli sitten kyseessä perinteinen näytelmäesitys, varjo- tai nukketeatteria tai jokin muu esitettävä kokonaisuus, aina on samanlaisia käytännön asioita, jotka pitää ottaa huomioon. Paras lopputulos syntyy, kun sekä yleisö että tekijät itse viihtyvät ja nauttivat esityksestä.

Liittymällä mukaan maksuttomaan Draamapurkin vinkkipurkkiin saat lisää monia hyödyllisiä vinkkejä draamatyöskentelyyn suoraan sähköpostiisi!

Kuvaus

Esitetään yhdessä! on uusi, tiiviiseen muotoon koottu näppärä ja selkeä materiaali suunnittelun avuksi ja muistin tueksi erilaisten esitysten valmisteluun.

Materiaali sisältää:

  • esimerkin työnjaosta
  • esimerkkilistan esitysprojektin eri työvaiheista
  • muistilistan hoidettavista käytännön asioista
  • yli 15 kysymystä mietittäväksi
  • 5 tärkeää asiaa, jotka ovat erityisen merkittäviä teatteriesityksen tekemisessä ryhmänä

Materiaalin voi ladata pdf-tiedostona omalle laitteelle lisäämällä sen ostoskoriin. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Linkkiä painettaessa tiedosto tallentuu suoraan koneelle, mutta ei välttämättä avaudu näytölle. Jos näin käy, etsi tiedosto esimerkiksi laitteen lataushistoriasta. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamasopimuksesta ja draamatyöskentelyn periaatteista löytyy enemmän tietoa esimerkiksi Draamapurkin “Draamatyöskentely tutuksi” -verkkokurssilta. Draamaharjoituksia löytyy esimerkiksi Draamahyrrä e-kirjasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Esitetään yhdessä!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!