Entisiä ja nykyisiä

(2 tuotearviota)

330,00 

Millaisia muistoja ja tähänkin päivään sopivia tavaroita mahtaa mummon käsilaukusta löytyä? Entä kuinkapa sujuu yleisöltä pieni yhteislaulu? Ja ymmärtääkö kukaan lyhenteitä, joita nykyajan puheessa viljellään. Muistetaanhan nyt ainakin, että päivään kuuluvat HHV (herätys heti viideltä),  PKKP (päiväkahvi ja korvapuusti) ja kotiin niin ettei vaan jää väliin PYU (puoli yhdeksän uutiset).  Entisiä ja nykyisiä -esityksessä kulkevat sulassa sovussa menneet ja tulevat asiat.

Kuvaus

Entisiä ja nykyisiä … on riemastuttava esitys, joka hauskuuttaa niin nuoria aikuisia kuin ikäihmisiäkin. Esityksen mummolla on ikää melkein saman verran kuin dinosauruksella, mutta käsilaukusta löytyy lähes uusi älypuhelin. Tällaisella yhdistelmällä ei voi tulla muuta kuin hauska ja rempseä esitys herttaisen, hyväntahtoisen mummon ja yleisön vuorovaikutuksellisessa kohtaamisessa. Tämän mummon matkassa nykyaika ja muistot menneiltä vuosilta ovat iloisesti samassa käsilaukussa. Esitys vilisee tunnelmia entisiltä vuosilta ja nykyaikaista nuorison lyhennekieltä tulevaisuudesta. Reipas ja iloinen huumori ja yleisön huomioiminen ovat tässä esityksessä vahvasti mukana.

Esitys sopii esimerkiksi juhliin, koulutuksiin, seminaareihin tai vaikkapa ikäihmisten yhteisiin tapaamisiin. Tilaajan puolesta toivotaan paikalle pöytää ja tuolia, Draamapurkki toimittaa tarvittaessa paikalle äänentoiston.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta verohallinnon määritysten mukaan. Useamman esityksen yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Esitys kestää noin 30 minuuttia. Esityksen rakentamiseen paikan päällä on hyvä varata 30 minuuttia ja purkuun 20 minuuttia. Tilaa esitykselle tarvitaan noin 3 m x 3 m.

2 arviota tuotteelle Entisiä ja nykyisiä

  1. Anne Valtonen

    Aivan loistava esitys ja sopi loistavasti kohderyhmälle. Kiitos!
    Anne Valtonen

  2. Auni R.

    En ole koskaan pettynyt Draamapurkki esityksiin, vaan nauttinut niiden draaman kaaresta ja oivaltavasta huumorista.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!