10 minuutin Draamavälipalat

14,90 

10 minuutin Draamavälipalat on omalle laitteelle ladattava pdf-materiaali, joka sisältää kaksikymmentä erilaista, helppoa ja hauskaa ilmaisullista leikkiä. 

Draamavälipalojen tekeminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Myöskään mitään rekvisiittaa tai muutakaan oheismateriaalia ei tarvita. Muutamassa draamavälipalassa hyödynnetään niitä tavaroita, joita lähistöltä valmiiksi löytyy – mitään ei siis tarvitse leikkimistä varten varata erikseen valmiiksi.

Näille leikeille ei ole ala- tai yläikärajaa. Samoja draamavälipaloja voivat nauttia niin esikoululaiset kuin yläkouluikäisetkin. Harjoituksia voi ja kannattaa varioida ryhmän koon ja iän mukaan esimerkiksi haastamalla koko ryhmää ideoimaan enemmän ja monipuolisemmin mielikuvitustaan käyttäen.

Materiaalin kuvituksen on taiteillut Kristiina Mäkimattila/Murupumpula.

Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Draamavälipalat ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Latausmahdollisuus on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedosto siis omalle laitteellesi!

Kuvaus

10 minuutin Draamavälipalat on omalle laitteelle ladattava pdf-materiaali, joka on tehty korttikokoon, joten sitä on helppo ja selkeä käyttää pädillä, kännykällä tai tietokoneella ja se kulkee aina kätevästi mukanasi! Draamavälipalat sisältää kaksikymmentä erilaista, hauskaa ja helppoa draamaleikkiä. Nimensä mukaisesti nämä ilmaisulliset välipalat kestävät noin kymmenen minuuttia. Jonkun draamavälipalan kanssa saattaa ryhmän innostuessa kestää kauemminkin ja toisen draamavälipalan hotkaisee nopeammassa tahdissa.

Draamavälipalojen avulla voi tukea ja kehittää osallistujien sekä sanallista että kehollista ilmaisutaitoa. Ilmaisullisissa leikeissä osallistujat pääsevät eläytymään, käyttämään mielikuvitustaan, kokeilemaan erilaisia vuorovaikutustapoja sekä saamaan hauskoja kokemuksia muiden kanssa. Draamavälipalat ovat hyvä keino ryhmäytymiseen!

Maksettuasi Draamavälipalat -pdf-materiaalin pääset lataamaan tiedoston itsellesi. Latausmahdollisuus on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedosto siis omalle laitteellesi!

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen voit ladata tiedoston verkkokaupan kassalta. Saat sähköpostiisi myös tilausvahvistuksen, josta latauslinkki myös löytyy. Tarkista tarvittaessa roskapostikansio! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta, kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että laskutus on mahdollinen vain y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “10 minuutin Draamavälipalat”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!