Draamatyöskentelyn ABC – 28.9.2019 Tampere

Draamapurkin suositussa Draamatyöskentelyn ABC -koulutuspäivässä tutustutaan draamatyöskentelyn moniin mahdollisuuksiin. Koulutus järjestetään 28.9.2019 Tampereella, Satakunnankatu 28. Katso koulutuksen tarkemmat tiedot alta!

Ilmoittaudu viimeistään 31.8.2019 sähköpostilla leena.ylimaki@draamapurkki.fi. Lasku koulutuksesta lähetetään etukäteen joko osallistujan omaan sähköpostiin tai esimerkiksi työnantajan laskutusosoitteeseen.

Kuvaus

Draamatyöskentelyn ABC -koulutuspäivässä saat käytännön vinkkejä ja kokemusta draaman hyödyntämisestä eri tavoin. Aiempaa tietoa tai kokemusta draamatyöskentelystä ei tarvita.

Aika, paikka ja hinta

Lauantai 28.9.2019 klo 10-16. Puoliltapäivin pidetään n. 45 minuutin ruokatauko. (Huom! Ruokailu ei sisälly koulutuksen hintaan.)

Koulutuspaikkana on NNKY:n GL Salonki, Satakunnankatu 28, Tampere.

Koulutuspäivän hinta on 125 € (sis. Alv 24 %).

Kohderyhmä

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille draamakasvatuksesta ja draamatyöskentelystä kiinnostuneille, olit sitten lastentarhanopettaja, lastenohjaaja, luokanopettaja, kerhojen vetäjä, nuorisotyöntekijä, aineenopettaja tai toimit vaikkapa ikäihmisten virkistystyössä.

Kouluttaja

KM Leena Ylimäki, Draamapurkin yrittäjä

Koulutuspäivän sisältö:

  • Tutustumme draamakasvatuksen perusasioihin (mitä, miksi, missä ja miten?)
  • Käymme läpi toiminnan ja luennon kautta pidemmän draamakokonaisuuden suunnittelua ja toteutusta.
  • Harjoittelemme erilaisia draamavälipaloja eli yksinkertaisia, mukavia ja hauskoja draamaharjoituksia, jotka sopivat kaiken ikäisille.
  • Teemme harjoituksia mm. Aistidraamaa (www.draamapurkki.fi/aistidraamaa), Draamaleikki (https://draamapurkki.fi/tuote/draamaleikki-e-kirja/) sekä Tunnedramaa! (www.draamapurkki.fi/tunnedraamaa) -materiaaleista.
  • Sovellamme draamatyöskentelyä lastenkirjallisuuteen.

Koulutuspäivä perustuu toiminnallisuuteen, yhdessä tekemiseen ja keskusteluun. Jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan käsin eikä osallistuminen koulutukseen vaadi aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä.

Hintaan sisältyy kahvi ja pientä välipalaa sekä Draamahyrrä e-kirja, jonka osallistujat saavat koulutuspäivän jälkeen (https://draamapurkki.fi/tuote/draamahyrra/). Ruokailu päivän aikana tapahtuu omakustanteisesti lähialueen ruokapaikoissa tai omin eväin.

 

Lisätiedot, ilmoittautuminen ja peruutusehto

Ilmoittaudu koulutuspäivään sähköpostilla osoitteeseen leena.ylimaki@draamapurkki.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8.2018.

Mainitse ilmoittautuessasi:
– Nimesi
– Puhelinnumero (Mikäli kurssi joudutaan perumaan viime hetkellä, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä.)
– Kurssin nimi ja ajankohta
– Mahdolliset ruoka-allergiat välipalatarjoilua varten
– Laskutusosoite (Esim. Jos koulutuksen maksaa työnantaja)

Lasku lähetetään etukäteen, joten ilmoitathan tarvittaessa myös erillisen laskutusosoitteen. Muussa tapauksessa lasku tulee ilmoittautujan sähköpostiin.

Ilmoittautuneille lähetetään infoa päivästä ja tarkemmat tulo-ohjeet noin viikko etukäteen. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa viimeistään 31.8.2019. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan puolet kurssimaksusta. Voit hankkia itsellesi myös sijaisen, jos et itse pääse osallistumaan. Ilmoita tästä kuitenkin etukäteen!

Mikäli koulutuspäivä joudutaan perumaan kouluttajan sairastumisen tai muun esteen vuoksi, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan osallistujille.

 

Lisätiedot

Osallistujia samasta organisaatiosta

1 henkilö, 2 henkilöä (-10 %), 3 henkilöä (-15 %)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamatyöskentelyn ABC – 28.9.2019 Tampere”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!