Draamatyöskentely tutuksi! verkkokurssi

(11 tuotearviota)

39,90 

Draamapurkin suositun Draamatyöskentely tutuksi! -verkkokurssin voit opiskella kätevästi oman aikataulusi mukaisesti!

Kurssilla opit draamakasvatuksen perusteita ja saat monia vinkkejä draamatyöskentelyyn, joita voit hyödyntää lasten (ja aikuistenkin!) kanssa toimiessasi. Kurssi sisältää noin 30 erilaista draamaharjoitusta ja draamatekniikkavinkkiä. Lisäksi kurssilta saat kolme valmista draamakokonaisuutta lasten kanssa toteutettavaksi.

Kuvaus


Draaman avulla tarinat saa eläviksi, kuultaviksi, nähtäviksi ja koettaviksi. Draamatyöskentely on hauska ja hyödyllinen keino esimerkiksi ryhmäyttämisessä tai uusiin asioihin tutustumisessa. Kokemuksellinen ja osallistava toiminta jättää muistijäljen, oppiminen tapahtuu leikin kautta huomaamatta! Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta draaman käytöstä

Kohderyhmä

Kurssi sopii erityisesti varhaiskasvattajille, opettajille ja muille lasten kanssa työskenteleville sekä yleensä draamatyöskentelystä kiinnostuneille. Kurssin oppeja voi hyödyntää kaiken ikäisten kanssa, kurssille onkin osallistunut myös monia yläkoulun ja lukion sekä myös ammatillisen koulutuksen opettajia.

Kurssille liittyminen

Kurssimaksu maksetaan verkkopankkitunnuksilla (organisaatiot voivat maksaa myös paperi- tai verkkolaskulla). Tämän jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet kurssialueelle siirtymisestä sekä kurssille liittymisestä ja pääset käsiksi kurssimateriaaliin. Kurssialue on auki neljä viikkoa kurssille liittymisestä.

Mikäli et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä Draamapurkin asiakaspalveluun!

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu luettavasta materiaalista, lyhyistä videoluennoista sekä draamaharjoitusohjeista. Paljon sisältöä liittyy myös keskusteluihin, joita opiskeltaviin asioihin liittyen käydään. Erilaisten vinkkien lisäksi kurssilla on kolme valmista mallia pidemmän draamakokonaisuuden tekemiseen lasten kanssa.

Kurssiin ei liity erillisiä palautettavia tehtäviä. Kurssista on mahdollisuus saada todistus sähköpostitse pdf-tiedostona kurssin päättymisen jälkeen. Kurssi sisältää osiot:

1. Mitä draamakasvatus on?

– Draamakasvatus
– Kuka, kenelle, miksi, milloin?

2. Draamakasvatus käytännössä

– Tarinat elämään!
– Draamatekniikoita

3. Draamaharjoituksia

– Kehonkäyttöharjoituksia
– Ääniharjoituksia
– Tunnetilaharjoituksia
– Vuorovaikutusharjoituksia

4. Pidempi draamakokonaisuus

– Suunnittelun avuksi
– Draamahetken aluksi
– Draamatarina etenee
– Draamahetken lopuksi

5. Lisävinkkejä ja materiaaleja

– Askeleet esitykseen
– Draamakokonaisuuksia

6. Draamapurkin kirjavinkkejä

Tervetuloa mukaan oppimaan draaman alkeita!

11 arviota tuotteelle Draamatyöskentely tutuksi! verkkokurssi

 1. Anne Nykänen-Hämäläinen (varmistettu kirjoittaja)

  Suoritin kurssin kesällä, koska halusin uusia ideoita draamatyöskentelyyn heti ensi syksyn alkuun. Videopätkät hyvinen vinkkeineen olivat kannustavia ja motivoivia ja antoivat tunteen, että kyllä minäkin uskallan kokeilla!
  Haluan ottaa draaman mukaan työkalupakkiini ja nyt kun olen oppinut uusia asioita työskentelytavoista, saan tästä uuden piristysruiskeen myös omaan työhöni ja saan toivon mukaan oppilaat mukaan eläytymään ja kokeilemaan ilmaisun iloa eri oppiaineissa. Kiitos Leenalle, olisipa kiva nähdä kurssin vetäjä myös livenä! 🤗

 2. Aada K.

  Hyvä ja selkeä kurssi, kiitos! Innosti draamatyöskentelyyn ja selkeytti omaa ajatteluani draamakasvatuksesta.

 3. Niina K.

  Sain paljon ideoita ja uskallusta. Luulin dramatyöskentelyn olevan vaikeaa,mutta ei se olekaan! Nyt aion käyttää sitä työssäni. Kiitos!

 4. katja.ruippo (varmistettu kirjoittaja)

  kiitos konkreettisia vinkkejä antaneesta mukavasta kurssista!

 5. Leila (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos monipuolisesta ja innostavasta draamakurssista. Sain paljon uusia ideoita työhöni sekä hyvän pohjan draamakasvatukselle. Moni asia avautui uudella tavalla. Suosittelen kurssia kaikille draamasta kiinnostuneille.

 6. Shira

  Kiitos mahtavasta kurssista! Kurssilta sai paljon uusia vinkkejä sekä muistutusta tutuista, helposti arjen kiireissä unohtuvista jutuista, joilla voi helposti lisätä draamatyöskentelyä lasten kanssa.

 7. Eha Dordett

  Kiitos paljon kivasta kurssista! Hyvä johdanto ja paljon hyviä vinkkejä draamatyöskentelyyn. Oli kovasti apua myös oman mielikuvituksen herättämiseen. On todella arvokasta työtä! Kiitos!

 8. Heidi

  Kiitos kurssista! Oli lyhyesti ja ytimekkäästi tuotu esille perusasiat ja mukana kivasti myös vinkkejä ja valmiita kokonaisuuksia mitä voi käyttää. 🙂

 9. Sari

  Kiitos paljon, tulen varmasti käyttämään näitä oppeja/vinkkejä työssäni.

 10. Riina

  Kiitos kurssista. Sain paljon vinkkejä työhöni ?

 11. Essi

  Kiitos kurssista! Sain paljon ideoita ja käytännön vinkkejä työhöni lähihoitajien opettajana.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!