Draamaotsikot

(1 tuotearvio)

32,00 

Draamaotsikkokortit on pakallinen kutkuttavia otsikoita, jotka synnyttävät erilaisia mielikuvia vallitsevasta tilanteesta ja laittavat mielikuvituksen liikkeelle. Otsikot eivät ole kovin yksiselitteisiä, vaan hauskoja, omaperäisiä, innostavia ja hieman myös haastavia.

Draamaotsikkoja voi hyödyntää esimerkiksi puheiden pitämisen harjoittelussa, tarinoiden tekemisessä, erilaisten mainos- tai uutissketsien esittämisessä tai vaikka ystävien kesken hassuttelussa.

Kuvaus

Draamaotsikkokortteja on 25 kpl + ohjekortti. Kortit sopivat avuksi erilaisiin improvisaatioharjoituksiin, tarinankerrontaan ja puheiden pitämiseen.

Draamaotsikoita voi yhdistää käytettäväksi esimerkiksi Draamadialogien tai Draamakuvien kanssa. Otsikoista voi ottaa dialogikeskusteluiden ympärille syntyvälle esitykselle nimen tai aiheen. Otsikoita ja kuvia yhdistelemällä voi kehitellä erilaisia tarinoita tai tapahtumaympäristöjä.

Draamaotsikot toimitetaan kauniissa ja kätevässä kangaspussissa. Hintaan lisätään toimituskulut.

1 arvio tuotteelle Draamaotsikot

  1. Hannali

    Jätänpä minäkin nyt palautteen. Eli on käytetty näitä just ton ohjeen mukaan eli kokeiltu pitää puheita, joille annettu otsikko tästä jne. Tosi hauskoja tulee kun yhdistää otsikon johonkin sketsiin.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!