Draamamateriaalien yhteispaketti

5,90 

Tähän draamamateriaalien yhteispakettiin on koottu kolme Draamapurkin materiaalia ohjeineen, jotka sopivat moneen käyttöön! Paketista löytyvät pdf-tiedostoina seuraavat:

  • Draamabingo
  • Draamarastit
  • Hassutteluhyrrä

 

Lisäksi bonuksena saat Hassujen hetkien bingon!

 

Näitä materiaaleja voi hyödyntää loistavasti esimerkiksi leireillä ja retkillä, pienissä lasten tapahtumissa, illanvietoissa, leirikouluissa, ryhmäytymishetkissä, osana tavallista koulupäivää tai kotona leikkimisen lomassa. Näille leikeille ei myöskään ole ala- tai yläikärajaa. Harjoituksia voi toki varioida ryhmän koon ja iän mukaan esimerkiksi haastamalla koko ryhmää ideoimaan enemmän ja monipuolisemmin mielikuvitustaan käyttäen.

Materiaalien kuvituksen on taiteillut Kristiina Mäkimattila/Murupumpula.

Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

 

Materiaalit ladataan omalle laitteelle kukin omana pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen.

Latausmahdollisuus kullekin tiedostolle on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedostot siis omalle laitteellesi!

 

Kuvaus

Draamabingo

Draamabingoon on kerätty yhdeksän hauskaa ja helppoa draamaharjoitusta, joista osan voi tehdä yksin ja osan yhdessä muiden kanssa. Yhden harjoituksen tekemiseen kannattaa varata osallistuja-määrästä riippuen 5-10 minuuttia. Harjoitukset voi tehdä nopeamminkin tai niihin voidaan tarvittaessa syventyä pidemmäksikin aikaa. Bingoa voi hyödyntää ilmaisutaidon tunnilla, iltapäivä-kerhossa, leirikoulussa, iltaohjelmassa, lastentapahtumassa, tutustumishetkessä, välitunnilla tai vaikkapa kotona!

 

Draamarastit

Draamarastit on hauska ilmaisuun, improvisaatioon, draama-työskentelyyn ja muuhun luovaan toimintaan virittävä rastirata, jonka voi käydä läpi parin kanssa tai pienissä ryhmissä. Draamarastit sopii 4-100-vuotiaille.

Draamarastit ei ole kilpailu, vaan toteutuksessa tavoitteena on yhteinen rento hauskanpito. Helpot ja hauskat harjoitteet ryhmäyttävät, kehittävät ja innostavat mielikuvituksen käyttöön ja tarinankerrontaan, rohkaisevat sekä fyysiseen että sanalliseen ilmaisuun ja kehittävät myös vuorovaikutustaitoja.

Kokonaisuutena kuusi eri draamarastia kestää noin puoli tuntia, mutta jokaisen rastin voi irrottaa myös omaksi tehtäväkseen ja ripotella niitä esimerkiksi koulu- tai leiripäivän lomaan. Tällöin jokaiseen tehtävään voi varata aikaa 5-10 minuuttia.

 

Hassutteluhyrrä

Hassutteluhyrrä on hauska ja helppo ilmaisuun, mielikuvitukseen ja vuorovaikutukseen rohkaiseva peli, joka sopii monen ikäiselle. Yläikärajaa pelaamiselle ei ole, ja monet tehtävistä sopivat jo 3-4-vuotiaille. Paras hassuttelu tuleekin yleensä silloin, kun mukana on sekä aikuisia että lapsia. Hassuttelijoiden minimimäärä pelissä on kaksi hassuttelijaa.

Hassutteluhyrrässä hassutellaan yhdessä, kenenkään ei tarvitse esittää yksin, eikä pelissä ole voittajaa. Hassuttelutehtävät tukevat muun muassa sanallista ilmaisua, omien ilmaisutapojen tutkimista ja kehittämistä, yhteistyötaitoja, toisten huomioimista sekä tarinan hahmotuskykyä.

 

Maksettuasi tämän yhteispaketin pääset lataamaan siihen kuuluvat tiedostot itsellesi. PDF-tiedostot leimataan nimelläsi. Latausmahdollisuus kullekin tiedostolle on 5 kertaa.

Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedostot siis omalle laitteellesi!

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen voit ladata tiedostot verkkokaupan kassalta. Saat sähköpostiisi myös tilausvahvistuksen, josta latauslinkit myös löytyvät. Tarkista tarvittaessa roskapostikansio tai esim. Gmailissa “tarjoukset” -välilehti! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu samalla näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että laskutus on mahdollinen vain y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamamateriaalien yhteispaketti”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!