Draamallinen TYKY-päivä

850,00 

Draaman keinot tarjoavat hienon kehikon TYKY-päivän rakentamiseen! Draamapurkki räätälöi työyhteisöllenne mukavan, hauskan ja ajatuksia herättelevän virkistäytymispäivän, jossa saadaan jättää totutut roolit sivuun ja kääntää tutut kuviot hetkeksi ylösalaisin. Improvisaatio, hauskat draamaharjoitukset ja yhdessä tekeminen virkistävät. Aiempaa kokemusta draaman tekemisestä ei tarvita. Työyhteisön draamapäivään sisältyy myös Draamapurkin lyhyt monologiesitys.

TYKY-päivän järjestämispaikka

Draamapurkin TYKY-päivä voidaan järjestää Draamapurkin toimitiloissa Seinäjoella (Kalevankatu 3 2.krs Seinäjoki) tai tilaajan osoittamassa muussa paikassa. Voit syöttää esityspaikan tai -paikkojen yhteystiedot ja päivämäärä- sekä kellonaikatoiveet alla oleviin kenttiin. Esityksen hintaan lisätään matkakulut Verohallinnon määritysten mukaisesti.

 

Kuvaus

Draaman tekniikat sopivat loistavasti TYKY-päivän rakennuspuiksi. Mitään aiempaa esiintymis- tai muuta draamankäytön kokemusta ei tarvita sillä Draamapurkin kanssa rakennettu TYKY-päivä tempaa kaikki osallistujat mukaansa ikään ja asemaan katsomatta!

Draamapurkin TYKY-päivän pituus on asiakkaan toiveita noudattaen noin 4 tuntia. Tarvittaessa voimme rakentaa myös koko työpäivän ohjelman.

Esitys laskutetaan jälkikäteen laskulla annettuun laskutusosoitteeseen. Hinta sisältää alv 24 %. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta Verohallinnon määritysten mukaan.

Voit syöttää esityspaikan yhteystiedot ja esityksen toiveajankohdan yllä oleviin kenttiin. Draamapurkki ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen jälkeen, jolloin ajankohta ja muut yksityiskohdat sovitaan tarkasti.

Useamman työpajan yhteydessä voimme neuvotella pakettihinnasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamallinen TYKY-päivä”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!