Opettajan draamakoulu ryhmälle (3 h)

780,00 

Draamatyöskentely tekee opetuksesta mielenkiintoisempaa ja auttaa sisäistämään käsiteltävät asiat paremmin. Toiminnallinen ja hauska työskentelytapa jättää opiskelijalle hauskan muistijäljen, jonka avulla opeteltavat asiat on helppo palauttaa mieleen. Draamatyöskentely myös kehittää oppilaiden omia ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja. Draamapurkin Opettajan draamakoulussa opettajat saavat käyttöönsä tietoa ja keinoja draaman hyödyntämisestä työssään.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmä:

Perusopetuksen ja lukion opettajat.

Koulutuksen tavoite ja sisältö:

Opettajan draamakoulussa tutustutaan draamakasvatukseen ja saadaan valmiuksia draaman käyttöön yhtenä opetusvälineenä ja metodina eri oppiaineissa. Draamamenetelmiä käyttämällä opetusta voi elävöittää helposti ja tehdä opiskelusta toiminnallista ja kokemuksellista. Opiskeltavaa asiaa tai ilmiötä voi tutkia kokonaisvaltaisemmin eläytymisen, kokeilun, samaistumisen, pohdiskelun ja jopa leikin kautta. Draama ryhmäyttää ja rikkoo ennakkoasetelmia oppilaiden välillä. Draamatyöskentely ei ole näytelmän tekemistä.

Koulutus sisältää paljon toiminnallisia harjoituksia, joissa sovelletaan erilaisia draamaharjoituksia opetustilanteisiin, suoraan osallistujien toivomiin oppiaineisiin. Parhaiten draamatyöskentely sopii luokanopettajille sekä teoria-aineiden opettajille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta draamakasvatuksesta.

Koulutuksen kesto on 3 tuntia.

Koulutus laskutetaan jälkikäteen. Hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

 

Lisätiedot

Lisätyöpajat

1 työpaja (+ 60 minuuttia, + 185 €), 2 työpajaa (+ 120 minuuttia, +335 €), 3 työpajaa (+180 minuuttia, + 485 €), ei lisätyöpajoja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opettajan draamakoulu ryhmälle (3 h)”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!