Opettajan draamakoulu ryhmälle (7,5 h)

(2 tuotearviota)

1250,00 

Draamatyöskentely tekee opetuksesta mielenkiintoisempaa ja auttaa sisäistämään käsiteltävät asiat paremmin. Toiminnallinen ja hauska työskentelytapa jättää opiskelijalle hauskan muistijäljen, jonka avulla opeteltavat asiat on helppo palauttaa mieleen. Draamapurkin Opettajan draamakoulussa opettajat saavat käyttöönsä tietoa ja keinoja draaman hyödyntämisestä työssään.

Koulutuksen paikka

Koulutus voidaan toteuttaa Draamapurkin toimitiloissa (Kalevankatu 3 2. krs Seinäjoki) tai asiakkaan osoittamassa paikassa, esimerkiksi koululla. Tällöin koulutustilaksi sopii parhaiten liikuntasali tai vastaava avoin tila, jossa on tilaa liikkua. Voit syöttää paikka- ja aikataulutoiveen alla oleviin kenttiin.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmä:

Perusopetuksen ja lukion opettajat. Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 8 henkilöä ja maksimi 26 henkilöä.

Koulutuksen tavoite ja sisältö:

Opettajan draamakoulussa tutustutaan draamakasvatukseen ja saadaan valmiuksia draaman käyttöön yhtenä opetusvälineenä ja metodina eri oppiaineissa. Draamamenetelmiä käyttämällä opetusta voi elävöittää helposti ja opiskeltavaa asiaa ja ilmiötä voi tutkia kokonaisvaltaisemmin eläytymisen, kokeilun, samaistumisen, pohdiskelun ja jopa leikin kautta. Draama ryhmäyttää ja rikkoo ennakkoasetelmia oppilaiden välillä.

Koulutus sisältää luennon sekä yhdessä tehtäviä toiminnallisia harjoituksia, joissa sovelletaan erilaisia draamaharjoituksia opetustilanteisiin. Parhaiten draamatyöskentely sopii luokanopettajille sekä teoria-aineiden opettajille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta draamakasvatuksesta.

Koulutuspäivän aikana

  • tutustumme draamakasvatuksen perusasioihin (mitä, miksi, missä ja miten?)
  • käymme läpi toiminnan ja luennon kautta pidemmän draamakokonaisuuden suunnittelua ja toteutusta.
  • harjoittelemme erilaisia draamavälipaloja eli yksinkertaisia, mukavia ja hauskoja draamaharjoituksia.
  • sovellamme draamatyöskentelyä suoraan osallistujien toivomiin oppiaineisiin tai aihekokonaisuuksiin.

Koulutuspäivä perustuu toiminnallisuuteen, yhdessä tekemiseen ja keskusteluun.

Koulutuksen kesto on 7,5 tuntia, sisältäen ruokatauon.

Koulutus laskutetaan jälkikäteen verkkokaupan lomakkeelle annetujen laskutustietojen mukaan. Mikäli koulutus järjestetään tilaajan toivomassa paikassa Draamapurkin omien toimitilojen sijaan, hintaan lisätään matkakulut Seinäjoelta Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

 

Lisätiedot

Lisätyöpajat

1 työpaja (+ 60 minuuttia, + 185 €), 2 työpajaa (+ 120 minuuttia, +335 €), 3 työpajaa (+180 minuuttia, + 485 €), ei lisätyöpajoja

2 arviota tuotteelle Opettajan draamakoulu ryhmälle (7,5 h)

  1. Leena

    Monipuolinen ja innostava koulutus. Monet harjoitukset ovat löytäneet paikkansa opetuksessani ja olen kokeillut kaikenlaista uutta koulutuksen innoittamana.

  2. Ritva

    Koulutuspäivä täytti odotukset, kouluttaja oli juuri niin osaava ja koulumaailmaa ymmärtävä (!) kuin ennakkovaikutelma oli antanut odottaa. Sisältö oli mukava ja tunnelma innostava ja rohkaiseva.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!