Ale!

Draamaleikki

(12 tuotearviota)

10,90  8,90 

20 hauskaa ja helppoa draamaharjoitusta alle kouluikäisille. Draamaleikki on helppo ottaa käyttöön vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä! Katso tarkempi kuvaus alempaa.

Enemmän tietoa draamatyöskentelyn periaatteista, tavoitteista ja yleisistä toimintatavoista saat Draamatyöskentelyn Starttipaketista. Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Draamaleikki ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Kuvaus

Draamaleikki e-materiaali on erityisesti varhaiskasvatukseen suunniteltu 20 draamaharjoituksen sarja. Helpot ja hauskat harjoitukset soveltuvat erityisesti alle kouluikäisille, mutta ovat hyvin käytettävissä myös koululaisten ja nuortenkin kanssa tehtävään draamatyöskentelyyn erityisesti draamatyöskentelyn alkuvaiheessa helppoina aloitusharjoituksina. 

Draamaleikit ovat kestoltaan noin 10 minuuttia ja sopivat hyvin pieniksi draamavälipaloiksi muun toiminnan oheen. Harjoituksia yhdistelemällä voi koota myös pidemmän draamatuokion. Harjoitusten tekeminen ei vaadi mitään muuta materiaalia tai alkuvalmisteluja.

Draamaleikki on tehty korttikokoon, joten sitä on helppo ja selkeä käyttää pädillä, kännykällä tai tietokoneella ja se kulkee aina kätevästi mukanasi!

Draamaleikki sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Aloitteleva draaman käyttäjä pääsee harjoituksilla helposti alkuun ja pärjää niiden avulla pitkään.

Maksettuasi Draamaleikki -e-materiaalin pääset lataamaan tiedoston itsellesi. PDF-tiedosto leimataan nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu suoraan näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamatyöskentely auttaa

 • Ryhmäytymisessä
 • Rikkomaan ennakkoasenteita ja statuksia
 • Kehittämään omaa ilmaisua
 • Parantamaan vuorovaikutustaitoja
 • Pitämään hauskaa
 • Luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin

 

 

12 arviota tuotteelle Draamaleikki

 1. Anita Lehtonen

  Lapsille mieluisia juttuja vaikka näin aikuisena onkin hieman hankala ensin mielikuvitella jotakin. Onneksi lasten into tarttuu. =)

 2. Eeva Mäkipää

  Ollaan tehty näitä nyt alkusyksyllä monta kertaa ja minusta vaikuttaa siltä, että näillä harjoituksilla on ollut suuri vaikutus luokkahenkeen jo nyt!

 3. Liisa Saari

  Voi näitä aion kyllä käyttää! Innostava materiaali!

 4. Perttu

  Pisteltiin näitä menemään melkein pari tuntia putkeen kun lapset innostu. Joka kerta tulee erilaisia systeemejä kun lähdetään tekemään vaikka sama harjoitus siis kyseessä. Hieno homma!

 5. Helii

  jos nämä olisivat painettuna kortteina, niin oltaisiin varmaan kulutettu kortit jo täsäs lyhyessä ajassa loppuun. niin on lapset tykänneet että on ihan joka päivä ollut nyt keväällä käytössä. toimii tosi hyvin kännykän ruudulta!

 6. Veera

  Käytettiin näitä päiväkodissa harjoitteluni aikana ja nyt ajattelin toteuttaa syksyllä myös iltapäiväkerhossa,sopii mielestäni hyvin myös kouluikäisille.

 7. jaana L.

  oi tää oli tosi kiva! kyllä on ollut paljon iloa näistä harjoituksista 🙂 🙂 🙂

 8. Viola

  Käytän yleensä tätä läppäriltä, mutta hyvä systeemi että näkee myös kännykän ruudulta, kulkee hyvin aina mukana, pari kertaa on tullut yllättäen tällaiselle tarvetta!

 9. Naanuska

  Tykkäsin! Minä ja koko 4-vuotiaiden päikkyryhmä. <3

 10. Petra Aaltonen

  Toimi hyvin yläluokan ilmaisutaidontunnilla! Eli mielestäni voi hyvin hyödyntää tosiaan vanhempienkin kuin varhaiskasvatusikäisten kesken. Helpot harjoitukset on isoillekin ihan hauskoja, aina ei tarvi olla jotenkin vaikeita ja vaativia juttuja, säilyy into enemmän tekemiseen.

 11. Kirsi

  Kiitos hyvästä materiaalista! Sopivia leikkejä tällaisellekin, joka ei ole aiemmin draamaa juurikaan tehnyt.

 12. Mirja

  Tehtiin lasten kanssa ja lapset tykkäsivät kovasti. Suosittelen.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!