Draamaleikki e-kirja

10,90 

20 hauskaa ja helppoa draamaharjoitusta alle kouluikäisille. Draamaleikki on helppo ottaa käyttöön vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä! Katso tarkempi kuvaus alempaa.

Enemmän tietoa draamatyöskentelyn periaatteista, tavoitteista ja yleisistä toimintatavoista saat Draamapurkin “Draamatyöskentely tutuksi” -verkkokurssilta. Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Draamahyrrä ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Kuvaus

Draamaleikki e-kirja on erityisesti varhaiskasvatukseen suunniteltu 20 draamaharjoituksen sarja. Helpot ja hauskat harjoitukset soveltuvat erityisesti alle kouluikäisille, mutta ovat hyvin käytettävissä myös koululaisten ja nuortenkin kanssa tehtävään draamatyöskentelyyn erityisesti draamatyöskentelyn alkuvaiheessa helppoina aloitusharjoituksina. 

Draamaleikit ovat kestoltaan noin 10 minuuttia ja sopivat hyvin pieniksi draamavälipaloiksi muun toiminnan oheen. Harjoituksia yhdistelemällä voi koota myös pidemmän draamatuokion. Harjoitusten tekeminen ei vaadi mitään muuta materiaalia tai alkuvalmisteluja.

Draamaleikki on tehty korttikokoon, joten sitä on helppo ja selkeä käyttää pädillä, kännykällä tai tietokoneella ja se kulkee aina kätevästi mukanasi!

Draamaleikki sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Aloitteleva draaman käyttäjä pääsee harjoituksilla helposti alkuun ja pärjää niiden avulla pitkään.

Maksettuasi Draamaleikki -e-kirjan pääset lataamaan tiedoston itsellesi. PDF-tiedosto leimataan nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu suoraan näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamatyöskentely auttaa

  • Ryhmäytymisessä
  • Rikkomaan ennakkoasenteita ja statuksia
  • Kehittämään omaa ilmaisua
  • Parantamaan vuorovaikutustaitoja
  • Pitämään hauskaa
  • Luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamaleikki e-kirja”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!