Draamakuvat

(2 tuotearviota)

43,00 

Anna kuvan kertoa tuhat sanaa! Draamakuvat sopivat tarinankerrontaan, esittely- ja tutustumistilanteisiin, työnohjaukseen sekä avuksi pienten esitysten ja puheiden pitämiseen. Draamakuvat on pakallinen sykähdyttäviä kuvia erilaisista tunnelmista, tapahtumista ja paikoista. Niiden avulla voidaan sanoittaa ajatuksia ja tunnelmia tai viedä tarinaa eteenpäin.

 

HUOM! Tuote tällä hetkellä loppuunmyyty.

Varasto loppu

Kuvaus

Draamakuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Draamakuvat-korttipakka sisältää ohjekortin ja 45 mielenkiintoista ja puhuttelevaa valokuvaa mitä erilaisimmista paikoista, tilanteista ja tunnelmista. Niiden innoittamana on hauska sanoittaa lyhyitä tarinoita, pitää puheita tai tutustuttaa uusia ryhmän jäseniä toisiinsa.

Draamakuvia voi hyödyntää yhdessä Draamaotsikoiden kanssa. Otsikoita ja kuvia yhdistelemällä voi muodostaa esimerkiksi rilaisia tarinoita.

Draamakuvat toimitetaan näppärässä kangaspussissa. Hintaan lisätään toimituskulut.

HUOM! Tuote tällä hetkellä loppuunmyyty.

2 arviota tuotteelle Draamakuvat

  1. Tiina Mäki

    Itsekin olen käyttänyt näitä töissä tosi paljon! Etenkin erilaisisa tutustumistilanteissa ovat lähes tulkoon aina käytössä. Aina löytyy joku uusi kuva josta kertoa. 🙂

  2. Ester

    Ollaan hyödynnetty näitä tosi paljon koulussa. Tarinan kerrontaan eniten, mutta tehty myös pieniä esityksiä, keksitty kahdesta eri kortista yhdyssanoja, kerrottu kuvien avulla kuulumisia yms. Todella monikäyttöinen materiaali!

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!