Draamakortit

(3 tuotearviota)

38,00 

Draamakorttien avulla draama on helppo ottaa osaksi opetustilanteita. 30 erilaista draamaharjoitusta on ohjeistettu selkeästi, ja korttien avulla voi millä tahansa oppitunnilla käyttää draamaa yhtenä opetusmetodina käsiteltävän aiheen opiskelussa. Korttien käyttämiseen ei tarvita aiempaa kokemusta draaman tekemisestä. Korttien lisäksi draamaharjoitusten toteuttamiseen tarvitaan joissakin harjoituksissa paperia tai musiikkia. Harjoitukset pystyy toteuttamaan luokkahuoneessa, josta tarvittaessa voidaan raivata pieni tila toiminnalle. Yleensä vain vähäinen pöytien ja tuolien siirtäminen riittää.

Lisää draamaideoita saat Draamapurkin vinkkipurkista.

Tuotetunnus (SKU): draamakortit Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Draamakorttipakassa on 30 erilaista harjoitusta ja yksi ohjekortti. Jokaisessa kortissa on yksi draamaharjoitus tai -leikki, jota voi soveltaa haluamansa oppiaineen tai aiheen käsittelyyn. Draamakortit soveltuvat erityisesti perus- tai lukio-opetukseen, mutta eivät vaadi aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä.

Draamakortit toimitetaan kauniissa ja kestävässä kangaspussissa. Hintaan lisätään toimituskulut.

3 arviota tuotteelle Draamakortit

  1. Annukka Leino

    Ollaan tutustuttu näihin oppilaiden kanssa eri tunneilla. Tykätty toimintatapa luokassa!

  2. Ilona

    Käytettiin näitä harjoituksia erityisesti historian ja yhteiskuntaopin tunneilla, pari kertaa uskonnossa ja joillakin muillakin tunneilla. Kivasti sai toiminnallisuutta ja kaikkia oppilaita osallistettua. Jatkan käyttöä ehdottomasti myös ensi syksynä.

  3. Viivi, Pohjois-Teksasin Suomi-koulun ohjaaja

    Kortit on tosi kätevät meidän koulun käyttöön. Tarpeeksi helposti toteutettavia tehtäviä ja kätevässä muodossa. Kiitos.

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!