Draamakokonaisuus: Kaupunki

0,00 

Draamakokonaisuus: Kaupunki sopii hyvin ensimmäiseksi hieman pidemmäksi draamakokonaisuudeksi. Tätä draamakokonaisuutta voi hyvin toteuttaa alle kouluikäisten tai alaluokilla olevien lasten kanssa. Draamakokonaisuuden alussa ja lopussa on lyhyt aloitus- ja lopetusloru, jonka avulla voidaan siirtyä draaman mielikuvitusmaailmaan ja sieltä pois. Ennen toimintaosuutta on hyvä tehdä draamasopimus eli sopia yhteiset pelisäännöt, miten draamatyöskentelyn aikana toimitaan. Draamasopimuksesta ja draamatyöskentelyn periaatteista löytyy enemmän tietoa esimerkiksi Draamapurkin “Draamatyöskentely tutuksi” -verkkokurssilta. Tervetuloa mukaan myös Draamapurkin vinkkipurkkiin.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kuvaus

Draamakokonaisuus: Kaupunki on valmis helppo ja yksinkertainen draamakokonaisuus varhaiskasvatukseen ja alaluokille käytettäväksi. Noin puolen tunnin kokonaisuus sisältää erilaisia lyhyitä ja helppoja draamaharjoituksia, joissa eläydytään, leikitään ja ilmaistaan itseä eri tavoin. Kokonaisuus ei sisällä erillistä tarinaa.

Draamakokonaisuuden voi ladata pdf-tiedostona omalle laitteelle ilmaiseksi lisäämällä sen ostoskoriin.

Lataa itsellesi myös ilmainen Draamakokonaisuus: Metsä. Lisää draamaideoita saat Draamapurkin vinkkipurkista.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamakokonaisuus: Kaupunki”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!