Draamakalenteri 2023

5,90 

Draamakalenteri 2023 on pdf-materiaali, joka sisältää 12 hauskaa draamavinkkiä. Helppojen ja hauskojen draamavinkkien ja draamaleikkien myötä on helppo ryhmäyttää, luoda rentoa ilmapiiriä ja vahvistaa ilmaisutaitoja. Jokainen draamavinkki vaatii osallistujilta ripauksen mielikuvitusta. Draamaleikin ohjaajan oma esimerkki on tärkeää. Draamaharjoitukset sopivat eri ikäisille eikä aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä tarvita.

Tulosta draamakalenterin sivut ja laita ne näkyville luokan seinälle tai ilmoitustaululle kaikkien nähtäväksi.

Materiaalin kuvituksen on taiteillut Kristiina Mäkimattila/Murupumpula.

Lisää draamaideoita saat kuukausittain Draamapurkin vinkkipurkista.

Draamakalenteri ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Latausmahdollisuus on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedosto siis omalle laitteellesi!

Kuvaus

Draamakalenteri 2023 on pdf-materiaali, jonka voi tulostaa ja laittaa seinälle kuukausittain tai koko vuoden kuukaudet kerralla nähtäväksi. Joka kuukaudella on oma draamavinkkinsä, joka sopii tehtäväksi eri ikäisten kanssa ilman aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä.

Maksettuasi Draamakalenterin pääset lataamaan tiedoston itsellesi. Latausmahdollisuus on 5 kertaa. Latauslinkki on voimassa 2 viikkoa ostohetkestä. Tallenna tiedosto siis omalle laitteellesi!

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen voit ladata tiedoston verkkokaupan kassalta. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta latauslinkki myös löytyy. Tarkista tarvittaessa roskapostikansio! Linkkiä painamalla tiedosto latautuu suoraan koneelle. Jos tiedosto ei avaudu näytölle, tarkista laitteen lataushistoria. Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta, kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että laskutus on mahdollinen vain y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Draamakalenteri 2023”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!