Draamahyrrä e-kirja

(2 tuotearviota)

10,90 

30 hauskaa ja helppoa draamaharjoitusta kouluikäisille, selkeiden ohjeiden sekä kuhunkin harjoitukseen liittyvän oman lorun kera. Draamahyrrä on helppo ottaa käyttöön vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä! Lisää draamaideoita saat Draamapurkin vinkkipurkista.

Draamahyrrä ladataan omalle laitteelle pdf-tiedostona maksutapahtuman jälkeen. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Draamahyrrä e-kirjanen sisältää johdatuksen draamatyöskentelyyn sekä 30 hauskaa ja helppoa, erityisesti kouluikäisille sopivaa draamaharjoitusta. Alkupään harjoitukset ovat helpompia, loppupäästä löytyy muutama haasteellisempi draamaharjoitus. Jokaiseen harjoitukseen liittyy aiheeseen johdatteleva loru ja inspiroiva kuva. Draamahyrrä on suunniteltu käytettäväksi pädillä, kännykällä tai tietokoneella joten se kulkee aina kätevästi mukanasi!

Draamahyrrä sopii hyvin sellaisellekin opettajalle tai ohjaajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Harjoitukset ovat kuin pieniä välipaloja, joita voi ottaa yhden tai kaksi sopivissa väleissä. Aloitteleva draaman käyttäjä pääsee harjoituksilla helposti alkuun ja pärjää niiden avulla pitkään. Enemmän draamaa käyttänyt pystyy soveltamaan Draamahyrrästä löytyviä ideoita oman ryhmänsä kanssa eri oppiaineiden yhteydessä. E-kirjasen alusta löytyviä harjoituksia voi tehdä hyvin myös alle kouluikäisten lasten kanssa ja erityisesti loppupään muutamassa harjoituksessa on vähän haastetta jo aikuisillekin.

Maksettuasi Draamahyrrä I -e-kirjan pääset lataamaan tiedoston itsellesi (15 Mt). PDF-tiedosto leimataan nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta myös löytyy latauslinkki. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio! Laskutusasiakkaille latauslinkki toimitetaan vasta kun lasku on maksettu. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Draamatyöskentely auttaa

 • Ryhmäytymisessä
 • Rikkomaan ennakkoasenteita ja statuksia
 • Kehittämään omaa ilmaisua
 • Parantamaan vuorovaikutustaitoja
 • Pitämään hauskaa
 • Luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin

Käyttäjien kommentteja

“Selkeitä ohjeistuksia, joita uskaltaa käyttää vähemmänkin draamaa käyttänyt ihminen. Johdattelurunot on kiva lisä.”

“Harjoitukset ovat innostavia ja inspiroivia, helppoja toteuttaa. Eivät vaadi oikeastaan ollenkaan etukäteisjärjestelyitä.”

“Mukava ottaa pieni draamavälipalatuokio vaikka kesken oppitunnin. Parasta oli se rohkaiseva asenne draaman käyttöön, kokeiluun innostava, joka materiaalista välittyi!”

 

2 arviota tuotteelle Draamahyrrä e-kirja

 1. Niilo

  Ihan näppäriä.Pojatkin sai innostumaan tekemisestä.

 2. Inka H.

  Hyviä, itselleni ihan uusiakin harjoituksia! Toimi hyvin lukion ilmaisutaidon tunnilla. 🙂

Lisää arvio

Voinko auttaa?

Kysy lisää!