Dags för Drama!

10,90 

Dags för drama! e-läromedel (.pdf) är en dramalekserie av 20 dramalekar som har skapats speciellt för förskoleverksamhet. Dessa lätta och roliga dramalekar lämpar sig bäst för småbarn och förskoleelever, men kan väl användas också som lätta startövningar i dramaarbetet med skolelever och ungdomar.

Efter bekräftad betalning kan du ladda ner filen. PDF-filen skall stämplas med ditt namn och e-postadress. Användarlicensen till Dags för drama! materialet är personlig.

Kuvaus

En lek tar ca. 10 minuter. Dramalekar kan göras individuellt eller flera lekar kan kombineras till en längre dramastund. Ingen tidigare erfarenhet av drama, rekvisita eller annan tillbehör krävs för att göra övningarna.

Dags för drama är av samma storlek som postkort och på så sätt är lättanvändligt på surfplatta, mobiltelefon eller laptop. Filen finns alltid till hands!

Dags för drama är tillämplig också för en lärare eller ledare som inte har tidigare erfarenhet av dramaarbetet. En oerfaren dramaanvändare kommer långt med dramalekar.

Efter bekräftad betalning kan du ladda ner filen. PDF-filen skall stämplas med ditt namn och e-postadress. Användarlicensen till Dags för drama! materialet är personlig.

Efter bekräftad betalning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress med en bifogad nerladdningslänk. Vid behov kolla din skräppost. När du klickar på länken, laddar filen ner till enheten. Om dokumenten inte öppnar direkt på skärmen, kolla laddningshistorian. Vid fakturering skickas nerladdningslänken efter bekräftad betalningen. Behöver du hjälp med ett problem, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Dramaarbetet hjälper

  • Med gruppanpassning
  • Med fördom och status omskakning
  • Med uttryckningsförmåga
  • Med interaktionsfärdigheter
  • Att ha roligt
  • Att skapa en avspänd och glad atmosfär

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dags för Drama!”

Voinko auttaa?

Kysy lisää!