Draamatyöskentelyn starttipaketti

Draaman avulla tarinat saa eläviksi, kuultaviksi, nähtäviksi ja koettaviksi.

Draaman avulla tarinat saa eläviksi, kuultaviksi, nähtäviksi ja koettaviksi. Draamatyöskentely on hauska ja hyödyllinen keino esimerkiksi ryhmäyttämisessä tai uusiin asioihin tutustumisessa. Oppiminen tapahtuu leikin kautta huomaamatta! Materiaalin avulla opit draamakasvatuksen perusteita ja saat monia vinkkejä draamatyöskentelyyn, joita voit hyödyntää lasten (ja aikuistenkin!) kanssa toimiessasi.

Draamatyöskentelyn starttipakettiin on koottu paljon tietoa ja vinkkejä, joilla pääsee hyvin alkuun draaman parissa! Materiaali sisältää muun muassa:

* 30 erilaista draamaharjoitusta ja draamatekniikkavinkkiä

* 3 valmista draamakokonaisuutta lasten kanssa toteutettavaksi

* ohjeet pidemmän draamakokonaisuuden suunnitteluun

* draamatyöskentelyyn innostavia julisteita tulostettavaksi

Starttipaketti sopii hyvin kaikille draamatyöskentelystä kiinnostuneille ja myös siihen jo vähän perehtyneille. Olitpa sitten varhaiskasvattaja, opettaja tai vaikkapa nuorisotyöntekijä – tervetuloa mukaan!

Starttipaketti on muokattu ja kehitetty aiemmasta suositusta “Draamatyöskentely tutuksi” -verkkokurssista.

Sisältö

Pääset käsiksi starttipaketin eri osa-alueisiin klikkaamalla kunkin osion nimeä. Starttipaketti koostuu luettavasta materiaalista, lyhyistä videoluennosta sekä draamaharjoitusohjeista.

Starttipaketin kesto

Draamatyöskentelyn starttipaketti on auki 10 viikkoa ensikirjautumisestasi lukien. Voit tutustua materiaaliin omassa aikataulussasi.

 

 

Opettaja

Draama on ilo!

Voinko auttaa?

Kysy lisää!